Įdėjęs variklį į rėmą pamačiau kelis dalykus, ką buvau praleidęs ar pamiršęs
1. Koks turi būti priekinis variklio tvirtinimo varžtas? Kataloge pavaizduota, kad jis yra su dešinėje pusėje gamykliškai privirinta veržle. Tokį radau vieną pas save, tik pirma galvojau, jog jis neoriginalus. Atidžiau pažiūrėjus, veržlės virinimo vieta tikrai daili, tad gal tai ir ne namų darbo. Šiam projektui cinkavau varžtą, kuris turi sriegius iš abiejų galų, plius yra ilgesnis. Tai nuo ko gali būti jis? (tikrai ne nuo galo, nes tas dar ilgesnis)
2. Apsižiūrėjau, jog turiu tik dvi variklio tvirtinimo dalis (dedasi tarp rėmo ir variklio), o pagal katalogą turi dėtis trys. Pasikuitęs radau dar dvi. Tai dabar turiu keturias ir visos skirtingo pločio. Gal kam nesunku būtų pamatuoti ir parašyti kur kokia turi dėtis?
3. Gal kas turit pardavimui viršutinį variklio tvirtinimo kronšteiną? Ir koks jis turi būti? Kataloge parodyta, kad jis lygtais turėtų būti vientisas, jungtis su rėmu, varikliu ir indukcine rite. Aš turiu tik jo dalį, prie kurio jungiasi indukcinė ritė. Gali būti, kad ši, mano turima kronšteino dalis buvo nuo senesnio motociklo?
P.s. nuėmęs karterį dabar jį nucinkuosiu, kaip kad ir turėtų būti

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.