Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
	Dėkojame už supratingumą.
Mano 1:43 modeliai [Paulius43]
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
- 
				Paulius43
														 - Forumietis

Mano 1:43 modeliai [Paulius43]
Kaip kazkada seniai zadejau, taip ir tesiu pazada - pafotkinau savo turimus ranku darbo rusiskus modelius. Nuotraukos ivairios: ir geru yra, ir prastesniu. Ypac blogai ziurisi mazam formate, bet toks jau tas musu forumas, kad didelio formato netalpina 
 Na ka.. i trasa 
 Jei yra kokiu klausimu ar pan., maloniai prasom 

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Paskutinį kartą redagavo Paulius43 24 Bir 2010, 17:05, redaguota 2 kartą(us).

- 
				Paulius43
														 - Forumietis

- 
				Paulius43
														 - Forumietis

- 
				WANDERER
														 - Forumietis

Kada ir kur si modeli isigijai,jei nepaslaptis kiek mokejai ir koks mazdaug mastelis nes kinu darbo modeliukai ne visai atitinka mastelius.Na o kalbant apie "ranku darba" tai mazdaug pries koki 15-17 metu pas savo kolega Latvijoje maciau is plastelino pagaminta "Horch 853"masteliu 1:18.Mat sis mano draugas apie 1984-65 metus Samaroje rado ir nusipirko siek tiek apgadinta "Horch 853" 1935m laidos,idomiausiai tai kad sis automobilis turejo vaziuokles eiliskumo trecia numeri(853003),o variklio 16 eiliskumo numeris(850016).Jo klubo kolega pamates si automobili jam padare dovana: toki pati automobili masteliu 1:18 is plastelino....Paulius43 rašė:Pamaisymui idejau vokieciu firmos Kinijoj pagaminta (kaip ir didziji dalis gaminiu siais laikais) nelaikoma "ranku darbu" modeli Horch 853A Sportcabriolet (S. Brundza turi toki identiska tik kitu spalvu).
- 
				Paulius43
														 - Forumietis

Wanderer: Horcha pirkau pernai velyva rudeni Vokietijoj. Gavau gan pigiai - netoli 30 euru. Cia Minichamps modelis, mastelis tiksliai 1:43. Kokybe labai auksta, tik tiek kad dabar visos be isimties vakarietiskos modeliu firmos gamina Kinijoj, o kur pigus zaislai - prastos kokybes ir nemasteliniai. Beje, mano turimas Horchas - is Audi Tradition kolekcijos, nudazytas 2 spalvom, o standartinis Minichamps modelis vienspalvis (juodas su bordo salonu). Teoriskai gal ir Lietuvoj Audi dileris galetu atvezt toki 
 Yra sitokiu Horchu ir 1:24, 1:18 mastely, tik tie kosminiu kainu...

- 
				WANDERER
														 - Forumietis

Gerai rasai kad Audi dileris galetu atvezti bet zinant lietuviu apetita tai kaina as isivaizduoju apie 60-90 euru, obe to tokiom firmom mazai kas domisi todel ir paklausa nedidele o diliariams tai nenaudinga.Orginale Horch 853 ir 853A buvo dazomi ir juodai su bordo toki Horch turi mano pazistamas Paryziuje,garsios antikvariniu automobiliu retauravimo firmos savininkasPaulius43 rašė:Wanderer: Horcha pirkau pernai velyva rudeni Vokietijoj. Gavau gan pigiai - netoli 30 euru. Cia Minichamps modelis, mastelis tiksliai 1:43. Kokybe labai auksta, tik tiek kad dabar visos be isimties vakarietiskos modeliu firmos gamina Kinijoj, o kur pigus zaislai - prastos kokybes ir nemasteliniai. Beje, mano turimas Horchas - is Audi Tradition kolekcijos, nudazytas 2 spalvom, o standartinis Minichamps modelis vienspalvis (juodas su bordo salonu). Teoriskai gal ir Lietuvoj Audi dileris galetu atvezt tokiYra sitokiu Horchu ir 1:24, 1:18 mastely, tik tie kosminiu kainu...
- 
				Paulius43
														 - Forumietis

Normaliai, Audi dileriai neturetu plest ypatingos kainos, jei jie isvis toki modeli galetu atvezt. Pvz BMW veza normaliom kainom (kitur nesu pirkes).
Cia jei reikia ir idomu online parduotuvej (abu variantai):
[url]http://www.modelissimo.de/Onlineshop/ModelissimoSuchergebnis.
php4?Ident=1091385557&Obergruppe=Horch&Untergruppe1=road+
cars&Untergruppe2=1:43[/url]
P.S. Idomios pazintys pas pati

Cia jei reikia ir idomu online parduotuvej (abu variantai):
[url]http://www.modelissimo.de/Onlineshop/ModelissimoSuchergebnis.
php4?Ident=1091385557&Obergruppe=Horch&Untergruppe1=road+
cars&Untergruppe2=1:43[/url]
P.S. Idomios pazintys pas pati
- 
				Ramzis
														 - moderatorius

- 
				Paulius43
														 - Forumietis

Ramzis rašė:Na Pauliau 43 gerą puslapį užrodei.Viską išžiūrėjau
PS ee Kipshai, aciu kad patvakei formata.. bet kazko truksta ir kai kuriu foto truksta.. Ir kai kas dukart.. :/ negi pats taip idejau?
- 
				Paulius43
														 - Forumietis

Seniau i Lietuva pas juos kainavo 24 eurai atsiuntimas, nesvarbu kokio svorio siusi - ar 1 ar 10 modeliu. 
BEJE: jei tikrai zadi ka nors pirkt, tai as prisideciau prie uzsakymo!!! Dar nežinau, gal kokiam 100 euru... Tik mane neramina pinigu pervedimo klausimas, nebent tu turi Visa ar Mastercard kortele.
P.S. O kas cia moderatoriai? Galetu but kokia nors identifikacija...
P.P.S. kodel tada antras postas issitampe - neturiu zalio supratimo

BEJE: jei tikrai zadi ka nors pirkt, tai as prisideciau prie uzsakymo!!! Dar nežinau, gal kokiam 100 euru... Tik mane neramina pinigu pervedimo klausimas, nebent tu turi Visa ar Mastercard kortele.
P.S. O kas cia moderatoriai? Galetu but kokia nors identifikacija...
P.P.S. kodel tada antras postas issitampe - neturiu zalio supratimo