Realus laiškas, kurį vakar (08.25) gavo Mercedes'o atstovybė
Vilniuje.
(viskas rimtai, bet juokinga)
parašytas ant storo kartoninio popieriaus (nuo dėžių) ir sunkiai sulankstytas į voką.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Raimis rašė:Man čia kažkaip nejuokinga. Greičiau graudu - gal kokio sergančio žmogaus pastangos
Na yra aišku 2 variantai tokiais atvejais - jei žiūrėti tik į turinį, - juokinga, bet jei žiūrėti į žmogų - tai visada sergančių kažkaip gaila.
Bet yra tokių kurie nepasakytum, kad serga, bet nesamones daro. Kažkada per TV rodė kaip žmogus bandė sukonstruoti kombainą su amžinuoju varikliu - čia verkt ar juoktis tada?
na... kol viska desifravau.. ar cia visos dalys? man kazkaip nesirisa tie 3 lapai.. tik pabaigoj dasuto, kad apie F-1 kalba eina... Cia tiksliai ligonis rase, nes net ant juoko taip nesugalvotum, ka jau kalbet apie rasta..
Viskas cia juokinga ir smagu. Tik yra vienas "bet" . Mano manymu sotus ponai is MB pasielge mazu maziausiai netakytiskai, viesai paskelbdami sio zmogaus asmeninius duomenis . Kiek is jusu juoktumetes aptike internete savo laisko kopija su asmens kodu, adresu ir panasiai
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189 vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vaidotas73 rašė:Viskas cia juokinga ir smagu. Tik yra vienas "bet" . Mano manymu sotus ponai is MB pasielge mazu maziausiai netakytiskai, viesai paskelbdami sio zmogaus asmeninius duomenis . Kiek is jusu juoktumetes aptike internete savo laisko kopija su asmens kodu, adresu ir panasiai
Ar tik nemanai, kad kažkas sugalvos jam pasvilint padus, kad atiduotų brėžinius ar atsisakytų autorinių teisių?