Sveiki, esu Darius is Siauliu. Nuo vaikystes esu uzkietejes zvejys, taigi jeigu kas norit suzinoti, kaip vasara pagauti dideli karsi, kaip rukyti zuvi ar zvejoti su "languota meskere"

drasiai rasykit /pm zinute
Na pereinam prie auto. Jau senokai zaviuosi senais automobiliais-neduoda jie man ramybes, nes kiekviena diena apie juos galvoju ir negaliu susikaupti

Labai egzotiskai atrodo senu automobiliu restauravimas, ir kai atsiras daugiau laiko ir pinigu, manau, butinai situo uzsiimsiu. Labiausiai domiuosi Amerikietiskais, 5-ojo, 6-ojo desimtmecio masinomis. Svajoniu automobilis-1954 Chevrolet
Na o mano turima technika matote nuotraukose. Si traktoriuka daugmaz pries 40 metu sukonstravo toks Pavyduose gyvenes Navickis, buves sibiriakas. Auksines rankas turejo zmogus - isvis sukonstravo 5 ar 4 panasius traktorius. Neaisku, kur randasi ir ar yra islike kiti egzemplioriai

Trumpai apie auto: pupsike imontuotas "Belorus DT-20" traktoriaus dvieju cilindru dyzelinis variklis, "GAZ-51" greiciu deze, sumontuota hidraulikos sistema, yra visas padargu komplektas. Taip pat yra ir priekaba, to paties meistro sukonstruota. Traktoriukas aria laukus, vagoja bulves ir niekuo nenusileidzia kitiems keturraciams artojams.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.