Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

korsez

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
korsez
Naujokas
Naujokas

korsez

Standartinė korsez »

Sveiki, as Arturas man 18 esu is Vilniaus nusipirkau GAZ 21 1969 metu. Idejau kelias nuotraukas kad galetumet apziuret :-)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo korsez 16 Kov 2008, 14:17, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikas atvykęs.
Siūlau peržiūrėti Atsiliepimų/ Pranešimų vartotojams skyrelį. Ten rasi forumo taisykles, kurių laikantis bus malonu bendrauti su kolegomis. Ten pat rasi ir nuotraukų talpinimo taisykles, kurias perskaitęs, tikiuosi, sutvarkysi savo įdėtas nuotraukas.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
GINTIL
Forumietis
Forumietis

Standartinė GINTIL »

:sveikinu:
Sveikas prisistatęs ir ratuotąją parodęs.
Gero pasibuvimo bendraminčių forume...
:dirbu:
1937 MB320 Pulmanlimousine
1957 M1M Minsk
1986 MB 190D
nikawa
Naujokas
Naujokas

Standartinė nikawa »

sveikas, grazi masinyte tik tie vaz papildomi stopai jai netinka :roll:
nikawa=tiunis
2 opel kadet c 1978
k-750 melyna su palka ant liulkos 1969
korsez
Naujokas
Naujokas

Standartinė korsez »

:oops: na fotkinau iskart po pirkimo tai nenueminejau ju;D pazadu po restauracijos ju nebebus!!:D
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

nikawa rašė:sveikas, grazi masinyte tik tie vaz papildomi stopai jai netinka :roll:
Kažkai neįžiūriu aš ten VAZ stopų. Jei turi omenyje papildomus STOP žibintus už galinio stiklo, tai jie jokiu būdu nesietini su VAZ marke. Buvo laikotarpis, kai juos pardavinėjo komplektais atsarginių detalių parduotuvėse ir jie buvo skirti įvairių markių automobiliams (pats buvau užsidėjęs ant M407). Tiesiog VAZų buvo daugiausia, tai jaunoji karta matyt susidarė įspūdį, kad tai VAZ atributas.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Paulius-+
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius-+ »

Sveikas prisijunges, beje grazus auto :puiku:
nikawa
Naujokas
Naujokas

Standartinė nikawa »

Raimis rašė:
nikawa rašė:sveikas, grazi masinyte tik tie vaz papildomi stopai jai netinka :roll:
Kažkai neįžiūriu aš ten VAZ stopų. Jei turi omenyje papildomus STOP žibintus už galinio stiklo, tai jie jokiu būdu nesietini su VAZ marke. Buvo laikotarpis, kai juos pardavinėjo komplektais atsarginių detalių parduotuvėse ir jie buvo skirti įvairių markių automobiliams (pats buvau užsidėjęs ant M407). Tiesiog VAZų buvo daugiausia, tai jaunoji karta matyt susidarė įspūdį, kad tai VAZ atributas.
:oops: tiesa sakant kiek teko matyt tai jie visi buvo ant vaz markes automobiliu
nikawa=tiunis
2 opel kadet c 1978
k-750 melyna su palka ant liulkos 1969
Vartotojo avataras
Ramzis
moderatorius
moderatorius

Standartinė Ramzis »

nikawa rašė: :oops: tiesa sakant kiek teko matyt tai jie visi buvo ant vaz markes automobiliu
tai tada reiškia, jog mažai esi ką matęs...
Ir beje, kodėl mums turi rūpėti ką pats esi matęs, ko nesi matęs? Ar tema apie tai? Prašome grįžti prie temos.