Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
varikliai
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
profas
- Forumietis

v
...neiškenčiau , rašau....variklis be "...neko.." nieko ir nekainuoja ...
Nu kam klausinėti tokių nesąmoningų dalykų,... jeigu man reikės, tai variklį nupirksiu ir už 10000, jeigu nereikės tai jo ir už 100 nepirksiu ir nesvarbu koks jis- ar F-A ar GAZ 53 .
Į durną klausimą nu niekas rimtai negali atsakyti. Pardavinėk ir sužinosi kainą, nes už tokią nupirks, o ne už kitokią .
Nu kam klausinėti tokių nesąmoningų dalykų,... jeigu man reikės, tai variklį nupirksiu ir už 10000, jeigu nereikės tai jo ir už 100 nepirksiu ir nesvarbu koks jis- ar F-A ar GAZ 53 .
Į durną klausimą nu niekas rimtai negali atsakyti. Pardavinėk ir sužinosi kainą, nes už tokią nupirks, o ne už kitokią .
-
Sergej
- Forumietis

Re: v
priklausomai nuo pagaminimo metu, ir madifikacijos.profas rašė:...neiškenčiau , rašau....variklis be "...neko.." nieko ir nekainuoja ...
21---- 250-500
-
Sernas
- Forumietis

-
oldrin
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

-
Laurynas
- Forumietis

-
Sernas
- Forumietis

-
Laurynas
- Forumietis

Kad nieks nesiputoja. Tik išsako savo nuomonę. Man ir keistai atrodo kai kažkas svetimoje temoje giriasi jog kažką turi nepaaiškindamas kokiais tikslais (parduot nori, nukonkuruot temos autorių ar tik pasigirti)Sernas rašė:oldrin maziau putokis cia , niekas nekaltas kad neta koja isandien is lovos atsikelei. O varikly volgos atiduociau uz kokia 300-350 lt.
Sprendžiant iš to jog esate geltonoje zonoje manau esate labiau linkęs putotis nei oldrin