Mano tevas turejo GAZ 21 (1965-1971), pamenu kazka kaip per migla, nes buvau dar vaikas. Bet sentimentai atgijo... ir zvalgausi pilkos arba juodos spalvos 21-os volgos, gal nusipirkciau ir vazineciau sau savaitgaliais, o ir kitus pavezinciau. Bet nesinori nusipirkti zuikio maise
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Kokio stovio GAZ 21 galima isigyti uz 5000 Lt?
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Dyklius
- Naujokas

Kokio stovio GAZ 21 galima isigyti uz 5000 Lt?
Atleiskit uz toki banalu klausima
Mano tevas turejo GAZ 21 (1965-1971), pamenu kazka kaip per migla, nes buvau dar vaikas. Bet sentimentai atgijo... ir zvalgausi pilkos arba juodos spalvos 21-os volgos, gal nusipirkciau ir vazineciau sau savaitgaliais, o ir kitus pavezinciau. Bet nesinori nusipirkti zuikio maise
- norisi ir kad vaziuojantis butu, ir kad originalios detales butu, ir dokumentai, ir t.t. Tiesiog reikalingi protingi patarimai uz kuriuos buciau dekingas
Galeciau skirti iki 5000 Lt.
-
varamas
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

-
Dyklius
- Naujokas

Kadangi patarimų kol kas nėra, įdedu ką tik rastą nuorodą internete, gal kam bus naudinga:
http://gaz21.ru/articles/misc/165-na-ch ... bilja.html
http://gaz21.ru/articles/misc/165-na-ch ... bilja.html