Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Mercedes Benz E200 1966m.

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Klebons
Naujokas
Naujokas

Mercedes Benz E200 1966m.

Standartinė Klebons »

Sveiki.Esu naujas narys šiame forume.Senos ir ne visai, technikos mylėtojas.Noriu pasidometi gal kas žinot kokį variklį būtų įmanoma pritaikyti šiam modeliui.kėbulas W110.O galbūt kas turit pažįstamų ar patys gal kur uzkaupe dalių šitam ar panašiam modeliui turit.iš esmės trūksta jo širdelės daliu.Turiu bloką,galvą,ir pavarų dėžę.Reikia visų kitų sudedamųjų dalių:)
Iš anksto širdingai ačiū už informaciją ar kontaktus...
MB
Klebons
Naujokas
Naujokas

Standartinė Klebons »

Nutariau dar keletą fotografijų prisegti kad būtų lengviau suprasti apie ką kalba eina:)
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t=635
Kadangi esate čia naujokas, gali išsyk nepavykti sutvarkyt foto kaip reikia. Jei visai neišeis, persiųskit man el. paštu, pagelbėsiu. Sėkmės.
LaurynasC
MB
npn
Forumietis
Forumietis

Re: Mercedes Benz E200 1966m.

Standartinė npn »

Klebons rašė:Sveiki.Esu naujas narys šiame forume.Senos ir ne visai, technikos mylėtojas.Noriu pasidometi gal kas žinot kokį variklį būtų įmanoma pritaikyti šiam modeliui.kėbulas W110.O galbūt kas turit pažįstamų ar patys gal kur uzkaupe dalių šitam ar panašiam modeliui turit.iš esmės trūksta jo širdelės daliu.Turiu bloką,galvą,ir pavarų dėžę.Reikia visų kitų sudedamųjų dalių:)
Iš anksto širdingai ačiū už informaciją ar kontaktus...
1966m nebuvo E200. Toks žymėjimas pradėtas naudoti nuo 1994 metų ir pasikeitė jo reikšmė. Iki tol E reiškė einspritzung (įpurškimas), o nuo tada žymima E klasė ir raidė persikėlė prieš skaičius. Tad tiksliausia sakyti w110 ir visiems bus aišku.
Mersui ir variklis merso. Bandyčiau pagal galimybes išvengti jo keitimo į kitokį nei turėtų būti tame modelyje ir ieškotis trūkstamų detalių. Na blogiausiu atveju naujesnio modelio motorą. Ten m121`as? Turiu m110, bet per jaunas šitam modeliui, perdaug skirtumų.
Klebons
Naujokas
Naujokas

Standartinė Klebons »

Betkokiu atveju smagu kad likau suprastas.Aciu uz pataisyma. As irgi smarkiai linkes neperdarinet bet kazkaip nelabai sugalvoju kaip be to issisukti :( po truputuka kontaktu vis atsiranda ir ilgainiui gal pavyks issikapanot is tos nezinomybes. Visdelto pirma mano keturrate transporto priemone laukianti meiles :) Busiu dekingas uz bet kokias vertingas zinias apie si modeli. Retokai prie kompo sedziu tai sutaupyciau laiko narsydmas paieskoms :)
MB
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

Klebons rašė:Betkokiu atveju smagu kad likau suprastas.Aciu uz pataisyma. As irgi smarkiai linkes neperdarinet bet kazkaip nelabai sugalvoju kaip be to issisukti :( po truputuka kontaktu vis atsiranda ir ilgainiui gal pavyks issikapanot is tos nezinomybes. Visdelto pirma mano keturrate transporto priemone laukianti meiles :) Busiu dekingas uz bet kokias vertingas zinias apie si modeli. Retokai prie kompo sedziu tai sutaupyciau laiko narsydmas paieskoms :)
Na reik neskubėt, susirinkt info ko konkrečiai trūksta, kas naudota kituose modeliuose, atsiras gal ir detalės. Priklausomai nuo galimybių, galima ir naujų originalių dalių įsigyti. Bent jau dešimtmečiu jaunesniems nėra didelių problemų, nebent kainos. Galų gale yra ebay.de ir panašiai. Gaila su info nelabai kuo galiu padėti, truputį jaunesniais mb domiuos, tokie kol kas per didelė prabanga..