Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
rankeneles
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Straideriss
- Forumietis

rankeneles
apatine aliumine m72. o virsutine gelezine kieno?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
AGspecial
- moderatorius

-
Jawistas
- Forumietis

Čia gali būti ir toks atvejis kad pačiuose pirmuose ėjo metalinės,o paskui tik aliumonės....AGspecial rašė:aliuminė rankenėlė su laikikliu yra nuo m-72, k-750.
O dėl plieninės rankenėlės laikiklio tai manau kad savadarbis, o pati rankenėlė nežinau (gali būti taip pat nuo šių motociklų pas mane ant k-750 taip pat viena plieninė uždėta)
-
Fon
- Forumietis

Na , ir kada gi ponai įsikirs , kad aliumonis irgi yr metalasJawistas rašė:Čia gali būti ir toks atvejis kad pačiuose pirmuose ėjo metalinės,o paskui tik aliumonės....AGspecial rašė:aliuminė rankenėlė su laikikliu yra nuo m-72, k-750.
O dėl plieninės rankenėlės laikiklio tai manau kad savadarbis, o pati rankenėlė nežinau (gali būti taip pat nuo šių motociklų pas mane ant k-750 taip pat viena plieninė uždėta)
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
-
Jawistas
- Forumietis

Atsiprašau,greitai rašiau tai netyčia padariau klaidąFon rašė:Na , ir kada gi ponai įsikirs , kad aliumonis irgi yr metalasJawistas rašė:Čia gali būti ir toks atvejis kad pačiuose pirmuose ėjo metalinės,o paskui tik aliumonės....AGspecial rašė:aliuminė rankenėlė su laikikliu yra nuo m-72, k-750.
O dėl plieninės rankenėlės laikiklio tai manau kad savadarbis, o pati rankenėlė nežinau (gali būti taip pat nuo šių motociklų pas mane ant k-750 taip pat viena plieninė uždėta)![]()
-
Straideriss
- Forumietis

-
AGspecial
- moderatorius

Neatrodo kad pati rankenėlė būtų savadarbė, nebent jas gamindavo kaip atsargines iš plieno ir sulūžus originaliai uždėdavo tokią. Kaip minėjau, pas mane yra viena lygiai tokia pati plieninė, bet laikiklis aliuminis.armand rašė:Plieninės kiek susiduriau (turiu kompletą) ėjo ant m61, deja ne "atbulos". Man labiau tikėtina, kad kolega turi labai tiklų liaudies meistų darbą.
-
Straideriss
- Forumietis

-
Fon
- Forumietis

Bent jau aš kol kas mačiau (ir turiu) plienines poras (svertą ir laikiklį) nuo KS 600 W , ir jie visiškai kitaip atrodo . Bet tai dar nereiškia , kad tokių negamino rusaiStraideriss rašė:laikiklis pas mane savadarbis .bet ar teko kam matyti originalu?
+370 610 60134