Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IZ 56 ( 1960 metu ) restauracija.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

IZ 56 ( 1960 metu ) restauracija.

Standartinė Stumoklis24 »

Sveiki.Tai mano ne pirma transporto priemone, bet restauravimas pirmas. Ja pradėjęs esu prieš 1,5 metų, laiko daug neturiu, todel viskas einasi labai letai. Esu turėjęs ir kitu motociklu, bet šita matyt labiausiai pamilau. Pamatęs skelbimą už nedidele patrauklia kaina, greit už telefono puoliau skambinti. Taip ir atsirado jis mano kieme, tiesa sakant ne įtikėtinai žiauriai "geros " būklės.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Stumoklis24 16 Spa 2009, 21:29, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
blackGhotc
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackGhotc »

sekmes restauruojant,mano tevas irgi kadais turejo iz56,beto visai neblogos komplektacijos :shock: :-)
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

jei tu cia apie maniskio komplektacija tai joooooooooooo cia nebloga komplektacija :D
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Nu ką eilinį kartą reikia apsišarvuoti kantrybe ir priedarbo :D .Bet gal dar galėtumėte papasakoti apie jo variklio,greičių dėžės būklę?
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Man butu idomu sužinoti kokie darbai jau atlikti,jei pradėta prieš 1,5 metus
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Teisinga pastaba. Jei kol kas kaupiamos jėgos, tai temą sustabdysime.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

darbu atlikta nemazai. reikia palaukti temos kurejo
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Taip teisingai, "arwis" teisus. Jei ne 'arwis" as dar iki šiol nebučiau surinkes iž 56 , na ta prasme reikalingu detaliu, o detaliu trukumas jam buvo didelis.
Paskutinį kartą redagavo Stumoklis24 16 Spa 2009, 21:26, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

dėl variklio problemu didelių nebuvo. sekmingai viskas paviko su stumokliu, ziedais ir cilindru. truko stumoklio ziedu, nes jie buvo suluže. Keista bet cilindro sieneles buvo gerai issilaikiusios, ir stumoklis grazus. Nupirkau ziedus ir jie puikiai tiko, atitiko reikiama tarpeli prie fiksacinio kaistuko. Pamatavus kompresija rezultatas ir neblogas: beveik 8 bar. o buvo apie 3 bar gal, tiksliai nebepamenu gal ir maziau. tik dar problema neišspresta su cilindro išeojimo anga prie kurios sukasi duslintuvo alkunė, ji nupjauta patrumpinta ir sriegis nudilęs. greičiu dežute perinkau, dabar viskas ok, padėjo žinoma "arwis" savo patarimais internetu. Gal kai kuriems ir juokinga, kad nesupratau iš karto greičiu dėžės mechanizmo, bet čia pirmas man kartas :D .
Įdėsiu foto daugiau apie padarytus darbus ir dar daromus.
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Greiciu dezes remontas.
6-is kartus surinkus pagaliau galima "sugaudyti" visas 4 -ias pavaras.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Stumoklis24 02 Geg 2012, 17:09, redaguota 2 kartą(us).