Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

bratiaga
Forumietis
Forumietis

gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D

Standartinė bratiaga »

turiu gaz 24, parudyjusi truputeli(swelniai cia pasakyta) bet tai manau ne beda, ir uoswys nesenai pirko gaz 53 priekabai daryt, tai as neturedamas kas weikt sakau ar neitu i det is gaziko matora i mano wolga, esu mates ft kad gaz 24 su v8 stowi, tik nežinau ar tinka tie v8 is gaziko? nes tepalo filtras labai aukstas stowi, pro kapota lauk lystu :D
sakau gal kas yra bandes ar siaip zino pasidalinkit mintim :D
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D

Standartinė Raimis »

bratiaga rašė:turiu gaz 24, parudyjusi truputeli(swelniai cia pasakyta) bet tai manau ne beda, ir uoswys nesenai pirko gaz 53 priekabai daryt, tai as neturedamas kas weikt sakau ar neitu i det is gaziko matora i mano wolga, esu mates ft kad gaz 24 su v8 stowi, tik nežinau ar tinka tie v8 is gaziko? nes tepalo filtras labai aukstas stowi, pro kapota lauk lystu :D
sakau gal kas yra bandes ar siaip zino pasidalinkit mintim :D
Pažiūrėk, kur pažymėjau raudonai. Daugiau taip nerašyk.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
bratiaga
Forumietis
Forumietis

Standartinė bratiaga »

O, pasijutau kaip lietuviu kalbos pamokoje :D Nieko teks pasimokyt rasyt :D O del varikliu atitikimo nieko negali pasakyt?
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Galim. Buvo modifikacijos su 8 cilindrų varikliu. GAZ2423 ir GAZ2424. Bet varikliai ten ne GAZ53, nors šiek tiek ir panašūs.
Vartotojo avataras
misheliss
Forumietis
Forumietis

a

Standartinė misheliss »

galima ideti gaz 53 varikly, viskas telpa, reikia deti su orginalia gaz 53 greiciu deze, tik kai vazinesi i bagazine reikia isideti kazkiek svorio kad spaustu galine asy, ne taip buksuoja, traukia ispudingai bei kuro sanaudos tai pat ispudingos
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Autocrossess1 »

bratiaga
Forumietis
Forumietis

Standartinė bratiaga »

Del kuro sanaudu tai cia beweik wiskas aisku :D Tik sakau gal kai i lengwesni auto idejus siek tiek maziau to kuro sunaudotu? O del greiciu dezes tai noreciau wolgos palikti, as taip sumastes kad su wolgos siek tiek greiciau waziuotu, o su gaziko greiciu deze galios turetu tiek kad baisu butu, Kazkas yra minejes kad tinka greiciu dezes idealiai, bet wa mano ant 6 warztu werziasi deze o gaziko ant 4 tik, tai dar tiksliai nepaziurejau ar atitiks tos skyles man.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: a

Standartinė Raimis »

misheliss rašė:galima ideti gaz 53 varikly, viskas telpa, reikia deti su orginalia gaz 53 greiciu deze, tik kai vazinesi i bagazine reikia isideti kazkiek svorio kad spaustu galine asy, ne taip buksuoja, traukia ispudingai bei kuro sanaudos tai pat ispudingos
O kodėl čia taip? Visų pirma, ta dėžė įdėta į Volgą, ko gero, sieks žemę. Antra- labai sunki. Taigi- kam?
bratiaga
Forumietis
Forumietis

Standartinė bratiaga »

Lekiu paziet kaip ta wolgos deze atrodo, senai surinkinejau nebepamenu :D :D bet manau jei ir nesieks zemes tai tai bus labai arti jos :shock:
bratiaga
Forumietis
Forumietis

Standartinė bratiaga »

Na zemes nesiektu greiciausiai, bet prawazumas jos butu sumazintas, nes wisur remtus ta greiciu deze kai waziuotum lauku keleliais :D beto su wolgos deze maziau kuro degintu manau :idea: