sakau gal kas yra bandes ar siaip zino pasidalinkit mintim
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
bratiaga
- Forumietis

gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D
turiu gaz 24, parudyjusi truputeli(swelniai cia pasakyta) bet tai manau ne beda, ir uoswys nesenai pirko gaz 53 priekabai daryt, tai as neturedamas kas weikt sakau ar neitu i det is gaziko matora i mano wolga, esu mates ft kad gaz 24 su v8 stowi, tik nežinau ar tinka tie v8 is gaziko? nes tepalo filtras labai aukstas stowi, pro kapota lauk lystu
-
Raimis
- ekspertas

Re: gaz 53 matoras ----> gaz 24 masinas:D
Pažiūrėk, kur pažymėjau raudonai. Daugiau taip nerašyk.bratiaga rašė:turiu gaz 24, parudyjusi truputeli(swelniai cia pasakyta) bet tai manau ne beda, ir uoswys nesenai pirko gaz 53 priekabai daryt, tai as neturedamas kas weikt sakau ar neitu i det is gaziko matora i mano wolga, esu mates ft kad gaz 24 su v8 stowi, tik nežinau ar tinka tie v8 is gaziko? nes tepalo filtras labai aukstas stowi, pro kapota lauk lystu![]()
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
bratiaga
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

-
misheliss
- Forumietis

a
galima ideti gaz 53 varikly, viskas telpa, reikia deti su orginalia gaz 53 greiciu deze, tik kai vazinesi i bagazine reikia isideti kazkiek svorio kad spaustu galine asy, ne taip buksuoja, traukia ispudingai bei kuro sanaudos tai pat ispudingos
-
Autocrossess1
- Forumietis

http://www.youtube.com/watch?v=204nohM9 ... re=related Toks efektas tikiuosi būtų 
-
bratiaga
- Forumietis

Del kuro sanaudu tai cia beweik wiskas aisku
Tik sakau gal kai i lengwesni auto idejus siek tiek maziau to kuro sunaudotu? O del greiciu dezes tai noreciau wolgos palikti, as taip sumastes kad su wolgos siek tiek greiciau waziuotu, o su gaziko greiciu deze galios turetu tiek kad baisu butu, Kazkas yra minejes kad tinka greiciu dezes idealiai, bet wa mano ant 6 warztu werziasi deze o gaziko ant 4 tik, tai dar tiksliai nepaziurejau ar atitiks tos skyles man.
-
Raimis
- ekspertas

Re: a
O kodėl čia taip? Visų pirma, ta dėžė įdėta į Volgą, ko gero, sieks žemę. Antra- labai sunki. Taigi- kam?misheliss rašė:galima ideti gaz 53 varikly, viskas telpa, reikia deti su orginalia gaz 53 greiciu deze, tik kai vazinesi i bagazine reikia isideti kazkiek svorio kad spaustu galine asy, ne taip buksuoja, traukia ispudingai bei kuro sanaudos tai pat ispudingos
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
bratiaga
- Forumietis

-
bratiaga
- Forumietis