Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Iž-kombi perdarymas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
debesuo
- Naujokas

Iž-kombi perdarymas
Sveiki. Bandysiu restauruot iž- kombi maskvelį. Žinoma truputį chaltūrinsiu, nes noriu jog truputį ekonomiškesnė ji būtų. Teko girdėt, kad kažkaip priversdavo juos imt ne 12 l šimtui kilų, o tik 7-8. Kaip tai padaryt? Kažkas minėjo, kad dedamas kažkurio žigulio karbiuratorius ar dar kas... gal galėtumėt pakonsultuot? 
-
debesuo
- Naujokas

-
egiss
- Forumietis

-
kisa
- Forumo rėmėjas

Aš vykdau lygiai tokį patį projektą
http://www.oldschoolauto.lt/viewtopic.php?f=3&t=1527
Karbas 6 žigulio, pavarų dėžė taip pat nuo jo, arba nuo kokio japono, galu varomo.Vis tiek be perėjimų nepastatysi, kardanas trumpinsi, reiks keist galinį tiltą į pagreitintą.
Mano planuose kitokia maitinimo sistema truputį, paliekant visiškai originalų variklį. Jei nori pabendraut su bendraminčiu, rašyk į pm arba e mail
Tarpinė tarp vairo ir pedalo labai svarbi, bet ir ji nieko neišspręs su lieva technine dalimi
http://www.oldschoolauto.lt/viewtopic.php?f=3&t=1527
Karbas 6 žigulio, pavarų dėžė taip pat nuo jo, arba nuo kokio japono, galu varomo.Vis tiek be perėjimų nepastatysi, kardanas trumpinsi, reiks keist galinį tiltą į pagreitintą.
Mano planuose kitokia maitinimo sistema truputį, paliekant visiškai originalų variklį. Jei nori pabendraut su bendraminčiu, rašyk į pm arba e mail
Tarpinė tarp vairo ir pedalo labai svarbi, bet ir ji nieko neišspręs su lieva technine dalimi
-
debesuo
- Naujokas

Variklis tai saldainiukas tiesiog. Prieš kokius 10 metų, kiek ant spidometro rodo tiek ir eidavo. Mano tėvas palakstydavo su juo. Bet kai jis mirė, liko technika pas senelį. Nuo to laiko tik garaže prastovėjęs nejudinamas... Šiaip jis ir yra senelio. Pirko senai senai naują ir labai mylėjo, beveik niekur nevažinėdavo. Todėl pravažiuota tikrai nedaug. Tik per lapkričio pirmą iki kapų
Dabar parsigabenau namo, buvau užkūręs- iš pirmo karto brukšt ir eina. Dirba apylygiai. Tačiau jau neveikia vienas cilindras ir sankaba prišokus. greičių dėžei irgi beveik amen. Sako būdavo jei įjungi atbulinį, dažniausiai "susijungia bėgiai" ir po to pusvalandį makaluojies kol atsistato
Nu tas mašiniukas turi dvasios
todėl ir imuos šito darbo.
Kadangi garažo neturiu padoraus, tai lauksiu kol atšils orai, tada bandysiu "daryt tvarką".
Technikinis paskutinį kartą varytas 2003. Tada dar savo eiga praėjo.
Jei idomu, galėčiau sukurt temą skirsny "projektai" ir įkelt nuotraukų ir surašyt planus savo su juo. bei kaip eisis darbai.
Dabar parsigabenau namo, buvau užkūręs- iš pirmo karto brukšt ir eina. Dirba apylygiai. Tačiau jau neveikia vienas cilindras ir sankaba prišokus. greičių dėžei irgi beveik amen. Sako būdavo jei įjungi atbulinį, dažniausiai "susijungia bėgiai" ir po to pusvalandį makaluojies kol atsistato
Nu tas mašiniukas turi dvasios
Kadangi garažo neturiu padoraus, tai lauksiu kol atšils orai, tada bandysiu "daryt tvarką".
Technikinis paskutinį kartą varytas 2003. Tada dar savo eiga praėjo.
Jei idomu, galėčiau sukurt temą skirsny "projektai" ir įkelt nuotraukų ir surašyt planus savo su juo. bei kaip eisis darbai.
-
Raimis
- ekspertas