Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

grozas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

grozas

Standartinė grozas »

Esu Vaidas. Kaunietis. Man 32m. Sita foruma radau atsitiktinai,bet cia radau pazystamu su kuriais esu jau senokai pazystamas. Profkej baigiau skardininko-paruosejo-dazytojo specialybe,bet skaitau kad mokausi labiau dirbdamas,nei kazko ismokau profkej. Spakliu sveist ismokau 12m (sunki vaikyste :D ). Daug metu daziau modelius i turgu rusams,kazachams ir t.t. Kazkuo patrauke aki sito forumo auksarankiu projektai,tai planuoju cia uzsibut. Nes matau kad sitam forume turiu galimybe daug ko pats klaust,o ne tik atsakinet. Kazka pirkt,prikelinet noretusi,bet laikai dabar gan sunkus. Nors apie kazkoki pigesni projekta (kad ir m-412 minciu jau kilo ). Fantaziju yra aisku ir apie shelby gt 500,bet galimybes yra tik capriui,tai tolimesnes galibybes gyvenimas parodys. Taigi manau nelabai pyks senbuviai jei kazka skaitinedamas dazniau pakabosiu sitam forume :wink:
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
Vartotojo avataras
Foreigner
Forumietis
Forumietis

Standartinė Foreigner »

Sveikas ! Malonu , kad daugėja besidominčiu senovine technika... linkiu geru diskusiju forume ;] Reik ir man kada prisistatyt , technika aprodyt ;/ :D
artukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė artukas »

Kaip galima nuspeti is prisistatymo, tikriausiai Capri turi 88888) . Gal parodytum cia mums?
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

capris planuose del gana paprastu priezasciu: stovi jis darzinej pas tevo broli jau gal 5 metai,nes ant jo tiek buvo prikrauta "country ciuning" elementu kad varikliui pasidare geda vezt ta automobilio parodija. bet manau kad galbut nupirksiu ta modeli,nes padangos dar saknu i zeme neileido ir is savo turetu pigiau gautis.
Vartotojo avataras
gikis
Forumietis
Forumietis

Standartinė gikis »

Sveikas prisijungęs, malonių diskusijų
8-677 32 444
Vartotojo avataras
kartingas123
Forumietis
Forumietis

Standartinė kartingas123 »

Labas, labas. Dėkui už paruošimo ir dažymo rekomendacijas :D šiame forume. Nesu tos srities specas, dirbu kaip pačiam atrodo ir ką esu matęs, bet tu patvirtinai, kad teisingai.
Nusišypsojau pasauliui ir likau be dantų.
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

jei tik klausimu yra ,visada malonu atsakyt :wink: