Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
Moderatoriai:tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Sveiki mano vardas Benas gyvenu Kaune,domiousi senomis masinomis daiktais ir t.t.
mano turima technika yra VAZ 2106 (nuotrauku neturiu)
tai tiek apie mane
Ilgą laiką, kol nepasirodė aštuntukai ir devintukai, buvo laikomas geriausiu Žiguliuku. Tais laikais tai atspindėjo ir liaudiška pravardė - "šeštukas - super liuksas". Sėkmės!
Sveikas prisijunges! Kiek zinau, Vaz 2106 buvo gaminami nuo 1976 (tiksliai nežinau) tad man regis, jei sis vazikas panasiu metu tai ko gi ne oldtimeris.
na mano dar ne oldtimeris nes 1985 12 2* diena nuo konvejerio nuvaziavo kazkas minejo kad oldtimeris yra jau nuo 25 m tai manau greit
vadinsis OLDTIMER'iu
Ilgą laiką, kol nepasirodė aštuntukai ir devintukai, buvo laikomas geriausiu Žiguliuku. Tais laikais tai atspindėjo ir liaudiška pravardė - "šeštukas - super liuksas". Sėkmės!
Tai, kad ir dabar laiko savo kainą, rusai už tokios būklės ir metų daug sumokėtų