Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M 62

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

M 62

Standartinė TADAS 125 »

Sveiki,

Nutariau ir aš pradėti savo projektėlį. Tiksliau man tai labai didelis projektas. Nes prieš isigydamas šį motociklą, man jie visi buvo vienodi ar M 62, ar M 72, ar K 750 ar dnepras MT 9. Aš ju papraščiausiai neskiriau :oops:
Na o dabar jau manes neapgausit kur koks modelis :wink: Tiesa čia tik iš bendro vaizdo, dėl atskirų detalių dar reikia domėtis, domėtis ir dar karta domėtis :roll:
Bet aš manau, kad viskas yra įmanoma.
Todėl ir temos pavadinime nerašiau nei "remontas" nei "restauracija" nes tiesa sakant nežinau kas išeis. :?
Noriu pasakytį kad čia yra mano pirmas motociklas ir dar sunkusis. Prieštai neturėjau jokio. Na bet važinėti tai teko..
Prisiminiau vieną istoriją, kaip vaikystėje vienas draugas pasiūlė pirkti "motorinka" (dabar jau žinau kad ten buvo "Ryga"). O aš tuo metu taip morėjau kokio nors mopedo ar nors motorinio. Draugai tuo metu visi jau važinėjo su "Delta", "Mini" o vienas net ir "Stela" turėjo. Aš taip seilę varvinau žiūrėdamas į juos. Už kiek man jis pasiūsė tiksliai neatsimenų, bet žinau, kad kaip tik turėjau reikiamą sumą susitaupes. Ir tėvai jau beveik i kalbėti buvau. Pirkimas pardavimas turėjo vyktį mano kieme. Na štai jis atvažiavo ir aš jau pinigėlius kišenėje turėjau, trūko tiek nedaug tik mainus padarytį. Bet staiga į kiemą išėjo tėvai ir aš net iki šiol nesuprantu kodėl jie man tada neleido pirkti tos "Rygos".
Sandėris neįvyko..... :( Koks aš tada piktas buvau ant tėvu, kad sudaužė mano svajonę.
Na dabar tai visa prisimenų su šypseną veide :lol:

Bet kaip pagalvoju, svajonė juk išsipyldė...... ankščiau ar vėliau, bet vistiek išsipyldė... :wink:

Na bet iki pilnos laimės trūksta, tiek negaug..... tik viską pilnai sutvarkyti. Reikia rankų šilumos ir viskas ..... :wink: Palyginus su tiek daug laukimo metų.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo TADAS 125 03 Kov 2010, 19:00, redaguota 1 kartą(us).
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

:roll:.
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

:roll:
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Šaunus motociklas!
Įdomumo dėlei - kodėl pasirinkai būtent tokį?

Sėkmės darbuose!
Nors "darbas" man čia nelabai skamba, tai daugiau įdomi veikla :)
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Sekmės tau Tadai ,kantrybės ir ištvermės :wink: Tikiu,jog vieną dieną šis motociklas gims iš naujo ;)
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Ačiū,

Kodėl tokį? Nes jis man atrodė gražiausiai :wink:

Dar atsimenų kai pirkėjui sakiau, o kad dar ant jo būtų galinė lempą ne tokia kokia dabar uždėta, o būtų metalinis stopukas tai jis man butų dar gražesnis.

O jis man ir sako, kad ant jo pagal viską ir turi būti metalinis stopukas :D Šita čia tik taip uždėta.

Nuo tada kai aš sau mintyse išsivaidavau jį jau atretauruota ir dar su tuo metaliniu stopuku, tai tas motociklas man pasidarė toks gražus, kad negalėjau nesusilaikyti, jo ne nenupirkes :D
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Labai teisingas motociklas. As ji galvojau isigyti, bet nespejau. :D kolega aplenket!
Manau turetum konkreciai nuspresti ka nori su juo padaryti, suremontuoti ar atrestauruoti. Remonto atveju viskas butu paprasciau, nereiktu ieskoti originaliu detaliu, nors ju cia beveik netruksta, nereiktu vartyti katalogu kur kokia detale buvo ir kaip ji ideta. Restauracijai prireiktu daugiau laiko, bet manau rezultatas butu vertingesnis, jau vien del to, kad originalus motociklas turi didesne verte, o kur dar dziaugsmas kai idejus daug pastangu gaunasi puikus rezulztatas, tad as uz restauracija. Aisku cia tik mano nuomone ir pasiulymas Tau. :wink: . Juolab, kad forumieciu pagalba viskas vyktu greiciau.
868338514
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Pilnai kolega su Jumis sutinku, kad restaurasija užima daug daugiau laiko negu remontas.
Ir aišku rezultatas yra kur kas malonesnis.

Išpradžiu, galvojau kad nedėsiu į forumą, bandysių savo jėgomis tvarkytį, bet dabar nuomonė pasikeitė. Be forumiečių pagalbos ir kritikos niekaip neapseisiu.

Tai dėl to ir idėjau į forumą, norėdamas išgirsti iš jūsų kritikos, pasiūlymų ir aišku pagalbos.

Tad kolegos nesupykit jei uždavinėsiu klausimus kurie jums atrodys kvaili ar labai jau paprasti. Supraskit ir mane pirmas mano motociklas ir tuo labiau dar projektas.

Kaip sakoma: tepadeda man dievas..... ir forumiečiai :roll:

Ačiū
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Pirmiausiai tai ką padariau, ogi susimaketavau "URAL" logo.

Dabar kai tik į jį pasižiūriu ir užsimerkiu....aš jį jau matau ant motociklo bako :roll:

Lipduką manau darysiu šilkografijos budu ir vėliau užklijuosiu ant bako.

Bet dar galvoju ir apie tai kaip logotipą iškarto "uždėti" ant bako.

Beje čia spalva tik kaip pvz.

Jei gerb. kolegos pasidalintų kokios buvo logo spalvos, aš bučiau labai dėkingas.
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Spalvą siūlyčiau derinti per fotoshopą,savo zaz'ikui derinau juosteles ant lango,ikeliu pvz :-)
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506