Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Padėkit dėl Planeta 4 greičiu dėžės. Neįsijungia 3, 4 bėgiai

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
shvinas
Forumietis
Forumietis

Padėkit dėl Planeta 4 greičiu dėžės. Neįsijungia 3, 4 bėgiai

Standartinė shvinas »

Sveiki, kas ir kaip buvo iki manęs, nežinau, bet lyg ir gerai surinkus greičių dėžę, ją uždarius, neįjungia trečio bėgio. Nuėmus pasukau tą ašelę su grioveliais replėm, tai matosi, kad nepraeina pro "kalniuką" vienam griovely, kur šakutė ten vaikšto, tai tiesiog sustoja. Pirmas, antras yra, o toliau neįjungia.
Andrius831
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius831 »

Ar kada yra tekę rinkti planetos greičių dėžę?Parašysiuu paviršutiniškai, jei domins smulkiau paaiškinimas, rašykk man i PM.Yra "mėtkės" taip vadinamos, dedant jas reikai nustatyti i vienodą padeti, būna kai dedi dangti, tai pabega tie dantukai,( galima plona virvute surišti).Yra panašumas, jog supainiojai šakučių įstatymo lizdus.(Supranti kas tai?)Jei net nesi įdejes "šaibų"tai begiai vistiek būtų.
Klaipėda
shvinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė shvinas »

Hm, kad metkes pagauti juokas. Aš per dangtyje esančią ertmę su atsuktuvu prakišęs prilaikau prispaudęs, kad nepabėgtų, esmė ta, kad man neprasuka tiesiog iki trečio bėgio, visai be dangčio. paimu tą velenuka su grioveliais ir suku, nepraeina.. O kaip ten supainioti šakučiu lizdus galima? apatinio velenėlio šakutė yra kur toliau, nuo galo, o viršutinio - nuo priekio lizdas vaikščioti. :roll:
Andrius831
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius831 »

Jei toks abejojantis kaip galima kažka supainioti, tai keista kodel nesurenki primityvios dežės.Atidumas ir mastymas padės.
Klaipėda
shvinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė shvinas »

Tai abejoju, nes ir surinkau aš ją teisingai. Čia jums kaip matau Tamsta nepavyksta normaliai atsakyti į klausymą ir suprasti problemą. Aš parašiau, kad kas buvo iki manęs aš nežinau, kad neprasuka tame griovelyje per vieną lyg ir "kalniuka", iškylimą. Man reikėjo galimo atsakymo kaip "palinkus šakutė", bet nesu tikras žinovas ar matęs kaip atrodo palinkusi šakutė, kad galėčiau pats ir patvirtinti, o ne į skliaustus rašymo kvailų teiginių ;)
Ir pats Tamsta labai jau į save žiūrit iš aukštai į mane (gal dėl to, kad užsiregistravęs seniau?) (tikiuosi supratot apie ką aš)

Ačiū už pagalba.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Gal dantračiai tiesiog nesutampa, juk jungiant reikia sukti pagrindinį velenėlį. Beje, gali ir pirštu pabandyt padėt šakutei pasislinkt. Paprastos juk tos ižų dėžės. Jei nežinai ar linkusi šakutė ar ne, tai įkelk nuotraukų
Andrius831
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius831 »

shvinas rašė:Tai abejoju, nes ir surinkau aš ją teisingai. Čia jums kaip matau Tamsta nepavyksta normaliai atsakyti į klausymą ir suprasti problemą. Aš parašiau, kad kas buvo iki manęs aš nežinau, kad neprasuka tame griovelyje per vieną lyg ir "kalniuka", iškylimą. Man reikėjo galimo atsakymo kaip "palinkus šakutė", bet nesu tikras žinovas ar matęs kaip atrodo palinkusi šakutė, kad galėčiau pats ir patvirtinti, o ne į skliaustus rašymo kvailų teiginių ;)
Ir pats Tamsta labai jau į save žiūrit iš aukštai į mane (gal dėl to, kad užsiregistravęs seniau?) (tikiuosi supratot apie ką aš)

Ačiū už pagalba.
Jei ir esi naujokas, tai buk malonus ir klausyk, nes tau (taip butent tau )norisi padeti, patarti..Žinau, kokių nesusipratimų būna, tik nedarant pačiam sunku įsivaizduoti kas ir kaip.Variantu yra ne viena ir ne 2.. vienas iš realių yra dar tas, kad gali buti sudetos ne tos numeracijos pavarų šakutės.Gali šaiba(storoji) ne toje vietoje, parasyk man i pm, jau sakaiu, tai patarsiu gal dar kas bus aiškiau.
Klaipėda
shvinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė shvinas »

Pirkau tą ižą ilgai neeksploatuotą, po kažkokių darbų turbūt, nes nebuvo tepalo, bėgių šakutė nebuvo ant mietkų išvis, tiesiog kabėjo, tai gali būti, kad gal išvis trūksta kokios šaibos. Neturiu su kuo palyginti. Ižo neteko ardyti dėžės. Tai tada manau reikia su schema apžiūrėti kaip kas yra, ir jei kils nesklandumų, parašysiu.
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

Tokios planetos dėžėj, atrodo, šakutės apima vienodo dydžio dantračius, todėl jas galima supainiot. Pabandyk sukeisti šakutes (bet ne dantračius) vietom.
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Vartotojo avataras
dainius.m
Forumietis
Forumietis

Standartinė dainius.m »

arwis rašė:Tokios planetos dėžėj, atrodo, šakutės apima vienodo dydžio dantračius, todėl jas galima supainiot. Pabandyk sukeisti šakutes (bet ne dantračius) vietom.
Sutinku su šia nuomone, nes kai sumaišytos šakutės tai jungent susiblokuoja visi dantračiai ir nesisuka visai dėžė.
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter