Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iž Jupiter K 1965m

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Iž Jupiter K 1965m

Standartinė GameOveris »

Taigi pradėjau darbus prie savojo Iž'o, tikiuosi atkurti kuo originalesnę būseną, bet manau man to pilnai atlikti nepavyks. Kadangi patirties šioje srityje galima sakyti neturiu, todėl man bus labai svarbi jūsų pagalba aiškinantis jo originalumą, taip pat lauksiu jūsų kritikos bei patarimų.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Standartinė GameOveris »

Iškilo klausimų dėl detalių originalumo, būtų gerai, jeigu pagelbėtumėte.
Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Standartinė RPM »

Sekmės darbuojantis,gera komplektacija restauravimui :wink: :puiku:
Robisss
Forumietis
Forumietis

Standartinė Robisss »

Gera matyti praktiškai analogišką projektą :puiku:
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=26943
Matyt turėsim bendrų bėdų ir klausimų, kol projektus pabaigsim.
Beje- abejoju ar pas tave originali sėdynė, kadangi matosi posūkių laikikliai. Nors gali būti, kad jie pridėti papildomai. Kiek žinau, tų metų motociklai buvo be posūkių.
Gal gali imesti sėdynės foto iš apačios kad matytųsi tų ausų tvirtinimas? Noriu ir aš užsidėti posūkius, o pas mane tų ausų nėra, tai man kaip pavyzdys bus šioks toks :wink:
Vairo laikiklis pas mane, kaip tas kur nuotraukoje kairėje. Turėtų būti tas originalus.
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Standartinė GameOveris »

Robisss rašė:Gera matyti praktiškai analogišką projektą :puiku:
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=26943
Matyt turėsim bendrų bėdų ir klausimų, kol projektus pabaigsim.
Beje- abejoju ar pas tave originali sėdynė, kadangi matosi posūkių laikikliai. Nors gali būti, kad jie pridėti papildomai. Kiek žinau, tų metų motociklai buvo be posūkių.
Gal gali imesti sėdynės foto iš apačios kad matytųsi tų ausų tvirtinimas? Noriu ir aš užsidėti posūkius, o pas mane tų ausų nėra, tai man kaip pavyzdys bus šioks toks :wink:
Vairo laikiklis pas mane, kaip tas kur nuotraukoje kairėje. Turėtų būti tas originalus.
Sėdynė tikrai neoriginali, ieškosiuosi originalios, arba bent jau be laikiklių. Foto įkelsiu vėliau.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Laikiklis originalus tas kairėje. Šiaip čia beveik originalas, tik, kaip minėjo, sėdynė neoriginali ir man įtarimų kelia galinė lempa. Ar tik ne metalinė turėtų būti?
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Standartinė GameOveris »

Drįstu teigti, kad originalus, atsižvelgus į tai, kad ant kito Iž Jupiter K, kuris tik vienais metais naujesnis yra lygiai toks pat stopukas, bet nesu įsitikinęs. http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=17941
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Standartinė GameOveris »

Kaitinant sugadinom baką. Vidinėje pusėje iškilo gumbas :cry: Bandant jį atstatyti nepersikreips į kitą pusę ?
Vartotojo avataras
GameOveris
Forumietis
Forumietis

Standartinė GameOveris »

Darbai šiek tiek pajudėjo.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Iž Jupiter K,rėlės laikiklio nėra,jis eina kartu su posparniu,rele reguletorius dedasi nuo Iž 56.Gal kolegos nesupyks,kieno foto pasiskolinau.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.