Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Iž Jupiter K 1965m
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
GameOveris
- Forumietis

Iž Jupiter K 1965m
Taigi pradėjau darbus prie savojo Iž'o, tikiuosi atkurti kuo originalesnę būseną, bet manau man to pilnai atlikti nepavyks. Kadangi patirties šioje srityje galima sakyti neturiu, todėl man bus labai svarbi jūsų pagalba aiškinantis jo originalumą, taip pat lauksiu jūsų kritikos bei patarimų.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
GameOveris
- Forumietis

-
RPM
- Forumietis

-
Robisss
- Forumietis

Gera matyti praktiškai analogišką projektą
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=26943
Matyt turėsim bendrų bėdų ir klausimų, kol projektus pabaigsim.
Beje- abejoju ar pas tave originali sėdynė, kadangi matosi posūkių laikikliai. Nors gali būti, kad jie pridėti papildomai. Kiek žinau, tų metų motociklai buvo be posūkių.
Gal gali imesti sėdynės foto iš apačios kad matytųsi tų ausų tvirtinimas? Noriu ir aš užsidėti posūkius, o pas mane tų ausų nėra, tai man kaip pavyzdys bus šioks toks
Vairo laikiklis pas mane, kaip tas kur nuotraukoje kairėje. Turėtų būti tas originalus.
Beje- abejoju ar pas tave originali sėdynė, kadangi matosi posūkių laikikliai. Nors gali būti, kad jie pridėti papildomai. Kiek žinau, tų metų motociklai buvo be posūkių.
Gal gali imesti sėdynės foto iš apačios kad matytųsi tų ausų tvirtinimas? Noriu ir aš užsidėti posūkius, o pas mane tų ausų nėra, tai man kaip pavyzdys bus šioks toks
Vairo laikiklis pas mane, kaip tas kur nuotraukoje kairėje. Turėtų būti tas originalus.
-
GameOveris
- Forumietis

Sėdynė tikrai neoriginali, ieškosiuosi originalios, arba bent jau be laikiklių. Foto įkelsiu vėliau.Robisss rašė:Gera matyti praktiškai analogišką projektą![]()
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

-
GameOveris
- Forumietis

Drįstu teigti, kad originalus, atsižvelgus į tai, kad ant kito Iž Jupiter K, kuris tik vienais metais naujesnis yra lygiai toks pat stopukas, bet nesu įsitikinęs. http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=17941
-
GameOveris
- Forumietis

-
GameOveris
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis