Cia renkasi visi kam yra prie sirdies senu automobiliu perdarymai tai yra Hot Rod Ret Rod Custom Rod.
p.s. gerb. moderatoriai nepykite del sios temos nes sia tema kuriau todel kad noriu atrast zmoniu besidominciu ne tik seno auto restauravimu bet ir jo perdarymu.
p.s.2 as pats gerbiu tiek orginalius auto aisku jie turi buti tik 1965-1975m coupe automobiliai tiek perdarytus!
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Hot Rod
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
- ekspertas
Re: Hot Rod
Šis terminas "Hot Rod Ret Rod Custom Rod"... Kas tai? Tiesiog įdomuRAMIREZ rašė:Cia renkasi visi kam yra prie sirdies senu automobiliu perdarymai tai yra Hot Rod Ret Rod Custom Rod.
p.s. gerb. moderatoriai nepykite del sios temos nes sia tema kuriau todel kad noriu atrast zmoniu besidominciu ne tik seno auto restauravimu bet ir jo perdarymu.
p.s.2 as pats gerbiu tiek orginalius auto aisku jie turi buti tik 1965-1975m coupe automobiliai tiek perdarytus!

Forume rašome lietuviškai.
!!!

-
- Forumietis
-
- Forumietis
Hot Rod-nezymus masinu patobulimas pakeitimas kai nekeiciama automobilio konstrukcija.
Ret Rod-tai labai idomaus dazymo stiliaus automobilis kai dazai yra sendinami ir sukuria kaip neatrestauruoto automobilio ispudi(sitas man nelabai prie sirdies).
Custom Rod-visiskas automobilio pakeitimas taip pat ir jo konstrukcijos keitimas.
Ret Rod-tai labai idomaus dazymo stiliaus automobilis kai dazai yra sendinami ir sukuria kaip neatrestauruoto automobilio ispudi(sitas man nelabai prie sirdies).
Custom Rod-visiskas automobilio pakeitimas taip pat ir jo konstrukcijos keitimas.
-
- Forumietis
-
- ekspertas
Supratau. Tu tiesiog suplakei į krūvą tris sąvokas, niekaip jų neatskirdamas, o aš pagalvojau, kad tai vienas toks ilgas ir solidus pavadinimasRAMIREZ rašė:Hot Rod-nezymus masinu patobulimas pakeitimas kai nekeiciama automobilio konstrukcija.

Forume rašome lietuviškai.
!!!

-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis