Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Dnepr MT 10-36

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Dnepr MT 10-36

Standartinė Teris »

Sveiki, taigi turiu motociklą MT 10-36. Jis kadaise buvo tečio, paskui važinėjo dar keli žmonės ir buvo užsilikęs daržinėje stovėti apie 15 metų. Užvakar jis buvo ištrauktas lauk ir parveštas pas senelius, nes pas mane vietos jo laikyti nebera, o ant lauko nesinori palikt. Prariedėjęs jis yra 3264 KM. Yra trūkumų nėra lopšio sėdynės, priekinės faros stikliukas skilęs, nera akumuliatoriaus, yra daug laidų nutrūkimų, bet yra ir pliusų variklis prasisuka, prasukus ji 2-3 kartus jaučiasi bendzino kvapas, tai iš to sprendžiu, kad variklis funkcionuoja puikiai. Taigi mano tikslai su juo padaryti : jį noriu daryti ne parodai ir ne muziejuj, tiesiog, kad man pačiam būtų su juo malonu važinėti ir nebūtų defektų. Šiuose darbuose esu naujokas, tai mano galima sakyt pirmas toks rimtesnis darbelis. Taigi prašysiu jūsų, kad padėtumėte man įgivendinti šitą svajonę, padėtumėte spręsti iškilusias bedas, o aš jum palinkėsiu gerai atsakyti į klausymus ir gerai komentuoti temą :DD Tikėkimes per daug nenusišnekėjau, o jeigu taip ir atsitiko didelės iškalbos neturiu, o pora žodžiu parašyt būtu nesamonė :)) Taigi pridėsiu pora nuotraukų jo katik partempus jį... Bėje motociklas nežinomas kada tiksliai pagamintas nes matosi skaičiai tik 198 ir viskas.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Teris 28 Bir 2011, 11:59, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Re: MT 10-36

Standartinė Teris »

Pirmos dienos padaryti darbai:
- Pripūstos ir sutvarkytos padangos
- Truputi apvalytas kad nebūtų tiek purvų
- Susiūta sėdynė

Numatomi darbai:
- Sutvarkyti stabdžių sistemą
- Sutvarkyti babinos įėjimo laidą
- Sutvarkyti nuo variklio į cilindro įėjimo slangą
- Sutvarkyti vairo laikyma dvejais varžtais

Ps: jeigu turite dalių šiam motociklui siūlykite, jeigu jos jums nereikalingos mielai priglausčiau :) Iš anksto ačiū.
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Re: Dnepr MT 10-36

Standartinė Teris »

Taigi motociklas po biški yra ardomas ir tvarkomas, tačiau iškilo viena problema, i babina eina laidas bet jis niekur babinoje nesitvirtina tik užsimauna guminis daiktas ant babinos ir viskas? Taip turi būti ? Ačiū už atsakymus :) Pridedu foto:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Tai kad ir ta babina jau „prikolchozinta“. Dnepro turi būti kitokia.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
MARYS
Forumietis
Forumietis

Standartinė MARYS »

"Prikolchozinta" tikrai.

O šiaip, šitas laidas turi įsisukti i "babiną". Į jį turi įsisriegti sraigtinis kontaktas.
Tel.: 861115113 į SMS neatsakau
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Nebūtinai įsisukti. Kai kurios „babinos“ neturi to smailaus sraigtuko. Būna tiesiog lygus paviršius. Tokiu atveju prie laido galo būna prilituotas specialus skardinis antgalis ir su įvarža įkišamas į angą.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
MARYS
Forumietis
Forumietis

Standartinė MARYS »

Taip, bet kur Jūs paminėjot, Raimi, su skardiniu kontaktu - ten jau naujesniose sistemose. O čia - beveik 99 proc esu tikras, kad laidas įsisuka.
Tel.: 861115113 į SMS neatsakau
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Teris »

Tikrai, įsižiūrėjus matosi, kad galima įsukti, gal kas turit toki? Į PM. :))
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

Teris rašė:Tikrai, įsižiūrėjus matosi, kad galima įsukti, gal kas turit toki? Į PM. :))
laidą?
nupjauni savo laido galą ir suki
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Teris »

bet kad ten plikas laidas, be jokio isukimo, ar jis taip paprastai isisuka?