Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...
Nu o ka jus seip idomaus radot?
P.S. Tema apie apleistus automobilius, ir gal kaikurie forumieciai kelis rastus ir "priglaude"
Haze rašė:Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...
P.S. Tema apie apleistus automobilius, ir gal kaikurie forumieciai kelis rastus ir "priglaude"
Haze rašė:Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...
Įdėkite nuotraukų bus idomesnė tema
Kolkas neturiu, bet greiciausiai pirmoji nuotrauka bus Volkswageno LT nes ji kasdien matau (kad ir kaip keista bebutu taciau tas VW LT stovi jau 2,5 metu bet apipuvo tik durys ir dugnas)
Tomše rašė:Tai juk čia skyrelis yra skyrelis įvairenybės. Viskas gali ivairu butu nesvarbu ar naujas ar senas.
Skyrelio pavadinimas dar nereiškia, kad jį galima užkišti š.... (t.y. šlamštu). Jei manote, kad tai Jums būtina- Jūsų paslaugoms viso pasaulio internetas, išskyrus šį forumą.