Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

"Radiniai" :D

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Haze
Forumietis
Forumietis

"Radiniai" :D

Standartinė Haze »

Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. :( Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... :lol: nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...
Nu o ka jus seip idomaus radot?

P.S. Tema apie apleistus automobilius, ir gal kaikurie forumieciai kelis rastus ir "priglaude" :DDDD
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Re: "Radiniai" :D

Standartinė dzivilis »

Haze rašė:Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. :( Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... :lol: nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...

P.S. Tema apie apleistus automobilius, ir gal kaikurie forumieciai kelis rastus ir "priglaude" :DDDD
Įdėkite nuotraukų bus idomesnė tema :hello:
Haze
Forumietis
Forumietis

Standartinė Haze »

dzivilis rašė:
Haze rašė:Buvau prie misko "rades" senuteli (lygtais 1984) Renault furgona - visas ispuves buvo, dar sone visi dazai buvo nusilupe ir ispuve. :( Dar buvau "rades" Ziguli apvirtusi ir apardyta paciam Ukmerges centre. Nu ir dar net ne "oldtimeri" VolksWagen Lt 28 (ar 24) 1998 gamybos i zeme iaugusi... :lol: nu papasakaujau savo radinius neskaitant keliu motociklu remu ir KAG'o...

Įdėkite nuotraukų bus idomesnė tema :hello:
Kolkas neturiu, bet greiciausiai pirmoji nuotrauka bus Volkswageno LT nes ji kasdien matau ;) (kad ir kaip keista bebutu taciau tas VW LT stovi jau 2,5 metu bet apipuvo tik durys ir dugnas)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Tai kad čia tarp aprašytų nei vieno, tinkančio forumui, nėra. Nebent „Žiguli“, bet ar tai tokia jau retenybė?
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tomše »

Tai juk čia skyrelis yra skyrelis įvairenybės. Viskas gali ivairu butu nesvarbu ar naujas ar senas.
Haze
Forumietis
Forumietis

Standartinė Haze »

AUTOBULIUZ rašė:jabal net nuotrauku nera :(
O tai jus ir savo parodykit, o nuotraukoms laiko neturiu kolkas.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Tai kam atidarai naują temą jeigu nieko neturi ir negali.? O gal čia jau kaip kapinėse nori iš anksto užsiimti vietą?
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Tomše rašė:Tai juk čia skyrelis yra skyrelis įvairenybės. Viskas gali ivairu butu nesvarbu ar naujas ar senas.
Skyrelio pavadinimas dar nereiškia, kad jį galima užkišti š.... (t.y. šlamštu). Jei manote, kad tai Jums būtina- Jūsų paslaugoms viso pasaulio internetas, išskyrus šį forumą.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!