Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

иж56 1960

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
DEFend
Naujokas
Naujokas

иж56 1960

Standartinė DEFend »

Sveiki , turiu kaime numesta иж56 (1960) dokumentu jis neturi , turi tik pirkimo pardavimo sutarti pasirašyta maždaug prieš 20-30 metu. Tad noriu jūsų kaip ekspertu paklausti. Ar verta ji prikelti antram gyvenimui ? Ką įdomaus iš jo galima išgauti ? Ar verčiau užbaigti jo dienas metalo supirkimo punkte ? Jis šiuo metu atrodo štai taip.
Išaanksto dėkoju už protingus patarimus.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo DEFend 22 Rgp 2011, 23:26, redaguota 2 kartą(us).
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Re: иж56 1960

Standartinė marjaxxx »

Jeigu tik yra noro - tvarkyk
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tomše »

Iš kokio miesto esi ? Patarčiau tvarkyti jį, nes tai tkrai geras motociklas, renginiams ir kt. Į metalo supirktuve tikrai nevešk, man net to padaryti sažinė neleistu. Tuo labjau , kad jis yra dar geros komplektacijos ir orginali spalva.
DEFend
Naujokas
Naujokas

Standartinė DEFend »

Tomše rašė:Iš kokio miesto esi ? Patarčiau tvarkyti jį, nes tai tkrai geras motociklas, renginiams ir kt. Į metalo supirktuve tikrai nevešk, man net to padaryti sažinė neleistu. Tuo labjau , kad jis yra dar geros komplektacijos ir orginali spalva.
Esu iš Panevėžio. Na į supirktuvę nevešiu , bet yra mintis patvarkyti truputi ,kad bent važiuotu, tada pralėkti su juo keleta kilometru ir vėl numesti ji ten kur gulėjo. Ir yra noras turėti antikvariata.
Be to kadaise buvo jie 2 iš vieno liko tik rėmai iš kito tai kas matosi nuotraukoje ( Buvo ilgapirsčiu kurie aliumines dalis pardavė i metalo laužą) na dar keletą daliu gerai paieškojus įmanoma surasti garažo lentynose. Tai manau iš dvieju vienas tikrai turėtu išeiti.
Vartotojo avataras
virginijus007
Forumietis
Forumietis

Standartinė virginijus007 »

Jeigu dabar noras kaip yra, kaip ir nėra, tai jau geriau pastatyti ta iž'ą į kokią daržinę ar kur, apkloti kokiu skuduru... O vėliau ateisi į ta daržinę, atklosi, ir gal tada pakils noras jį tvarkyti... Gal ir lėšų turėsi... Ir tą pirkimo pardavimo sutartį saugok... Tik jokiu būdu nenumesk bet kur ar metalo supirktuvę nevežk, nes po kelių metų gali labai, labai gailėtis....
Nupirkčiau dalis šiai technikai (ar donorus):
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
DEFend
Naujokas
Naujokas

Standartinė DEFend »

Buvau Regitroję su pirkimo pardavimo sutartimi siekiant persirašyti motociklą ant savo vardo. Ogi Regitroję man pasakė , kad ta sutartis nieko verta (net jai ir notaro patvirtinta). Ir dar pasakė , jog yra tik vienas būdas persirašyti ji , tai suradus buvusi šeimininką ir jis turėtu nuimti nuo iskaitos ši motociklą ir tik tada aš galėčiau tapti motociklo savininkas.
Dabar mastau ar vertas tas motociklas pastangų ieškant motociklo savininko. Juolab , kad savininkas yra miręs ir reikia ieškoti to kas paveldėjo ta motociklą.
Galbut regitroje man ne viska pasakė ką turėčiau žinoti , tad laukiu jūsų patarimo kokiu tolimesniu veiksmu imtis dėl šio IŽ56
Vartotojo avataras
virginijus007
Forumietis
Forumietis

Standartinė virginijus007 »

DEFend rašė:Buvau Regitroję su pirkimo pardavimo sutartimi siekiant persirašyti motociklą ant savo vardo. Ogi Regitroję man pasakė , kad ta sutartis nieko verta (net jai ir notaro patvirtinta). Ir dar pasakė , jog yra tik vienas būdas persirašyti ji , tai suradus buvusi šeimininką ir jis turėtu nuimti nuo iskaitos ši motociklą ir tik tada aš galėčiau tapti motociklo savininkas.
Dabar mastau ar vertas tas motociklas pastangų ieškant motociklo savininko. Juolab , kad savininkas yra miręs ir reikia ieškoti to kas paveldėjo ta motociklą.
Galbut regitroje man ne viska pasakė ką turėčiau žinoti , tad laukiu jūsų patarimo kokiu tolimesniu veiksmu imtis dėl šio IŽ56

Štai pažiūrėk šioje temoje http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=40&t=34925 Gal kas ir pagelbės :wink:
Nupirkčiau dalis šiai technikai (ar donorus):
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Galeciau siek tiek padeti su siuo motociklu, esu is Panevezio. Labai neblogas iz, siektiek laiko ir lesu reikia.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
DEFend
Naujokas
Naujokas

Standartinė DEFend »

Taigi noriu bent pabandyti prikelti šį ИЖ56 ir tikiuosi iš jūsų sulauksiu patarimų kaip tai padaryti. Tai butu pirmasis mano prisilietimas prie rusiškos technikos ir apskritai prie technikos . Su jūsų pagalba gal but kažkas iš to išeis .
Šiame motocikle išdraskyti visi laidai ir trūksta jam keletos dalių , tad jis yra nevažiuojantis. Nepaisant to vakar bandžiau ji užkurti ,bet to nepavyko padaryti , nes niekaip kibirkšties negalėjau išgauti iš žvakės. Kibirkšties nebuvimo priežastis neveikiančios babynos , jas išbandžiau viso 3.Dvi originalias ИЖ56 babynas ir viena neaiškios paskirties (pastaroji buvo pritvirtinta ant motociklo) . Nusprendžiau , kad babynos kaltos pajungdamas jas tiesiogiai prie akumuliatoriaus (6v akumuliatoriaus neturiu tai naudojau 12v jungiau nuosekliai 6v lempute ir viso is 12v gavau 9v). Taip tikrindamas pamačiau , kad nei viena babyna neskelia aukštos įtampos kibirkšties. Gal but galite pasakyti kita būdą kaip tikrinti babynas ?
Ir dar norėčiau žinoti nuo kokiu darbų pirmiausiai pradėti prikėlinėjant ši motociklą. Nuo kosmetikos pradėti ar nuo mechanikos , o gal but dar nuo ko nors ?

P.s GERASS ačiū už siuloma pagalba. šiuo metu galėtumei padėti gerais patarimais.
Vartotojo avataras
guliashas
Forumietis
Forumietis

Standartinė guliashas »

Ir dar norėčiau žinoti nuo kokiu darbų pirmiausiai pradėti prikėlinėjant ši motociklą. Nuo kosmetikos pradėti ar nuo mechanikos , o gal but dar nuo ko nors ?

P.s GERASS ačiū už siuloma pagalba. šiuo metu galėtumei padėti gerais patarimais.
Manai bus kosmetiškai bus gražu, jei mechaniškai netvarkinga? Turbūt tai nėra įmanoma, pirmiausia reik žiūrėt tvarkyti, mazgą po mazgo.Tada kai jau visi mazgai bus sutvarkyti, išsiaiškinta ko trūksta, sukomplektuotos trūkstamos ir keičiamos detalės, pastebėti kiti defektai ir aplamai susipažinta su motociklu iš esmės galima viską ardyti šveisti, smėliuoti, gruntuoti, glaistyti, dažyti, lakuoti, cinkuoti, chromuoti, stikluoti ir t.t. ir panašiai.. Bent jau aš taip ruošiuos daryti, nes neturiu patirties... Aišku, jei turint patirties galima iškart ardyti ir pakeliui pirkt detales, remontuoti ir t.t....

Na galutiniam rezultate vistiek turėtų gautis važinėti, mylėti, prižiūrėti ir džiaugtis.. :)

Sekmės!