1. Spyruoklė neatmeta užvedimo kojelės. Atrodo, kad nepakankamai įtempta. ar ją reikia įtempinėti sukant tą, detalę, į kurią ji įsikabina tiesiuoju galu ir į kurią? Ir prisukt dviem varsteliais ją prie bloko? Jei taip, tai kaip tai padaryti? Nes reikia tam "nesvietiškos" jėgos, o su įrankiais neišeina suimti tinkamai, kad galėčiau pasukti. Ar ta spyruoklė įsistato paprastai ir turėtu funkcionuoti gerai vien dėl savo standumo?
2. Žinot tą garsą "tra tra tra", kuris atsiranda užvedimo kojelei bekylant į viršu, kai ji mūna numinta iš pradžių.
taigi, tas garsas atsiranda, kai suku sėžės pagrindinį veleną (tą, kuris per movą suka kardaną)
Kodėl taip?
niekur nerandu tokios dėžės manualo. Ji 99 proc. identiška uralinei populiariai, bet yra skurtumu. Jie pavaizduoti nuotraukose.
1 pav./ žym1 : Pas mane nėra šių apibrauktų dalių (spyruoklės ir spilgutės) net nėra slykės ašyje, per kurią perkišti spilgutę.
2 pav./ žym2 : šios detalė užsandarinimui čia parodytas guminis žiedelis ir bloke yra išfrezuotas lizdas tam žiedeliui, o pas mane statosi paprasta paranitinė tarpinė.
žym3 : Kam reikalingos šios detalės, kurios nepavaizduotos ir statosi nurodytoje vietoje? (aukščiau jas greit papiešiau) spėju, kad čia susirenka purvas ir nuosėdos. kam spyruoklė? (čia viskas gerai. pas mane tai taip pat yra) tik įdomu.
3 pav : pas mane yra šis dangtelis. O kitose dėžėse jo nėra.
tai gal kas susidūrėt su panašiom problemom ir gal žinot kas per dėžė pas mane? Niekur nerandu surinkimo brėžinukų.