Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

jawa 634+velorex 562

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
EvgeniyM
Naujokas
Naujokas

jawa 634+velorex 562

Standartinė EvgeniyM »

sveiki, pradejau restaruoti jawa 634 ir velorex 562, gyvenu kaliningrade,pats lietuvis, bet visai pamirsau Lietuviu kalba :ddg:
Noriu jums paroditi ka turiu ir paklausti, gal jus turite kokiu nors detaliu, kurie man prireiks :P I kita menesi noriu isvaziuoti i Lietuva, vilniuje gyvena motina. Kada busiu lietuvoje galiu nupirkti ka nors, domina ir keitimas, turiu daug detaliu man nereikalingu. Turiu daug draugu, kas restaruoja jawa 360, mes turime savo puslapi: http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?t=7142&highlight=
mano draugai taip pat nori su jumis susipazinti, bet niekas ir truputi ne zino lietuviska kalba, mes draugaujame su zmonemis is latvijos, germanijos ir lenkijos. jie pas mus pora kartu atvaziavo. Labai atsiprasau uz savo kalba :oops: :oops: :oops:

kazkodel negaliu foto itraukti, todel ziurekite cia http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?t ... highlight= :D
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: jawa 634+velorex 562

Standartinė Raimis »

Sveiki,
visai gerai rašote lietuviškai. Taip ir toliau- mes suprasim, o Jums bus puiki proga prisiminti.
Draugai gali rašyti ir rusiškai, čia daugelis puikiai supranta ir tą kalbą.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
EvgeniyM
Naujokas
Naujokas

Standartinė EvgeniyM »

pirku duslintuvai ir jungtys i jawa 360, busiu lietuvoje i kita menesi
rocky123
Naujokas
Naujokas

Standartinė rocky123 »

Tai mano pirmas kartas, kai lankiausi čia. Jūsų forume atradau daug įdomios informacijos. Tūrio pastabas dėl jūsų, aš atspėti, aš ne vienas! tęsti į faktinį įspūdingą work.Good informaciją, išlaikyti dirbant vyro. Man patinka jūsų svetainę. Į sveikatą.