Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
Moderatoriai:TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Štai pristatau savo meno kūrinį kuris nevisai pabaigtas. Orginalumo nelabai siekiau, bet tikėjausi kažkiektais išlaikyti orginaliau. Stengiausi, kad šis projektas man būtų mielas širdžiai. Manau, kad jau rugpjūtį pasieks TA ir Regitrą.
p.s. viskas daryta pačio rankomis nieks nepadėjo nuo A iki Z.
Laukiu Jūsų vergdito
Pagarbiai,
Kazimieras
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Ryga 3
2013-2017 Dneepr"o projektas galimas vėlavimas 2m.
Sekantis M1M ir M1A kratinys.
Vaz 2101
Gaz 51
Pannonia T5
Tomše rašė:Na bent ratlankius galėjei negruntuoti... Arba jei jua buvo supuvęs, tia reikėjo naujo paieškoti, nes dabar visa vazda gadins... Na bet svarbiausia mopedas tvarkomas ir neleidžiama jam rūdyti. Nėgi per 2 metus tik tiek padarei ? Šiaip viso projekto nuotraukas sukelk ir galutini rezultatą ir tada manau komentuos žmonės, nes dabar nėra ką komentuoti.
Galutis bus po kelių mėnesių. Kaip turėjau laiko taip ir darbavausi. Ratlankiai buvo beveik mirę ( cromuoti neapsimokėjo, naujų ieškojau - neradau) Teko taip padaryti. Labai atsiprašau, bet projektas taip lėtai vyko, kad nebuvo kada nufotografuoti tai eigos nuotraukų neturiu.
Verčiausi iš to ką turėjau.
Ryga 3
Vaz 2101
Gaz 51
Pannonia T5
Tomše rašė:Na bent ratlankius galėjei negruntuoti... Arba jei jua buvo supuvęs, tia reikėjo naujo paieškoti, nes dabar visa vazda gadins... Na bet svarbiausia mopedas tvarkomas ir neleidžiama jam rūdyti. Nėgi per 2 metus tik tiek padarei ? Šiaip viso projekto nuotraukas sukelk ir galutini rezultatą ir tada manau komentuos žmonės, nes dabar nėra ką komentuoti.
Duosiu gera pataryma. Nepraleisk progos patyleti Manau jus ir to nesugebat
Asmeniskai man proekts
Asmeniskai man proekts
Dekui
Ryga 3
Vaz 2101
Gaz 51
Pannonia T5
Asmeniskai man proekts
Dėde, geriau Jūs galėjot patylėti, aš jum duodu ne pataryma, o patarima. Nes, bent man, būtų gražiau ir geriau chromuoti ratlankiai, nes čia net nedeficitas, tiesiog žmogu bandau apšviesti, kad juos galima dėti nuo Riga 11,13, o tokie ratlankiai tikrai nedeficitas.
Na palei Jūsų darbų kokybe, tai tikrai galėjote patilėti (Gaujos projektas). O ką sugebu net ne jums spresti.
Aš labai atsiprašau, na tos šventės susuko galva, bet šmeižti negalima, dabar (blaivas) žiūriu, kad prirašiau tokių nesamonių, temos autriui vistiek, pykit, nepykit sakau pasiieškok ratlankių nuo Riga 11,13 mopedo ir viskas gražiai atrodys. Tiesiog gal negražiai ir pasakiau, tai atsiprašau, bet gražiau atrodytų, jei ratlankiai būtų chromuoti, nes kaip sakiau tinka nuo Riga 11.13 mopedų.