Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
autoplius.lt
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Raims
- Forumietis

autoplius.lt
Štai taip, turint geras rankas, galima sugadinti originalų automobilį:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
GAZ-69A - kaip neversk, vistiek 69
-
vaidasv
- Forumietis

Re: autoplius.lt
Raims rašė:Štai taip, turint geras rankas, galima sugadinti originalų automobilį:
Jo,tu teisus
-
pulpitas
- Forumietis

jo butent "geras rankas" ir prasta skoni...vaidasv rašė:Raims rašė:Štai taip, turint geras rankas, galima sugadinti originalų automobilį:
-
Algis
- Diskusijų Dievas

-
Raims
- Forumietis

Sunkoka... Rėmas UAZ-o, užtat taip iškeltas kėbulas, variklis GAZ-24. Beje, teko matyti jį natūroje prie "Regitros". Man, kaip šiek tiek išmanančiam, kas ir kur turi būti, "geriausią" įspūdį paliko savininkas: pamatęs, kad domimasi jo automobiliu, priėjęs metė:"ko čia spoksot?". Ne mūsų dvasios žmogus...Algis rašė:Tą kur antroj nuotraukoj,dar nesunku davest į protą
GAZ-69A - kaip neversk, vistiek 69
-
Mažvydas
- Forumietis

-
Algis
- Diskusijų Dievas

-
kestukas
- Forumo rėmėjas

autoplius.lt
-
Edgaras.v
- Forumietis

manau, kokybiskai ir graziai perdaryti automobili, reikia zymiai daugiau laiko ir pastangu nei atrestauruoti. beto, norint atrestauruoti, nereikia detaliu gamintis paciam. subjektyvi nuomone, kad perdarytas auto yra sugadintas.kestukas rašė:Aš nesuprantu kodėl sugadinti automobiliai tiek daug kainuoja kuo labiau sugadintas tuo brangesnis. Gal jais kas nors domisi ar jie tokie populiarūs todėl jie tokie brangūs.
![]()
Man jie tik donorai, graudu darosi žiūrint į šiuos sudarkytus "ožiukus".
-
laurynas400
- Forumietis

Sugadintas turėta omeny originalumo prasme, o dėl perdarymų tai tikra teisybė, daryt "upgrade" yra juodas krušalas, sorry už u išsireiškimą.Edgaras.v rašė:manau, kokybiskai ir graziai perdaryti automobili, reikia zymiai daugiau laiko ir pastangu nei atrestauruoti. beto, norint atrestauruoti, nereikia detaliu gamintis paciam. subjektyvi nuomone, kad perdarytas auto yra sugadintas.kestukas rašė:Aš nesuprantu kodėl sugadinti automobiliai tiek daug kainuoja kuo labiau sugadintas tuo brangesnis. Gal jais kas nors domisi ar jie tokie populiarūs todėl jie tokie brangūs.
![]()
Man jie tik donorai, graudu darosi žiūrint į šiuos sudarkytus "ožiukus".