Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iž Jupiter-3K atgaivinimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Drack
Naujokas
Naujokas

Iž Jupiter-3K atgaivinimas

Standartinė Drack »

Sveiki visi,

Visų pirma norėčiau prisistatyti. Mano vardas Vytautas, esu studentas iš Vilniaus. Jau geri 5 metai, kaip ir dauguma Jūsų esu sisirgęs senienų liga. Šiame forume lankausi bent 3 metai, tačiau niekada nebuvau aktyvus dalyvis,bet manau dabar tai pasikeis. To priežastis - mano paveldėtas Iž`as :).

Šiš iž`as jau 25 metai stovėjo nenaudojamas ir užmirštas, o dabar aš bandysiu jį prikelti antram gyvenimui. Savininkas buvo vienas. Originali motociklo rida ~4370km, tad iš principo motociklas nebuvo naudotas per daug, tačiau negailestingai. Džiugina tai, kad bendras stovis tikrai nėra prastas. Apart rūdžių jis nėra/nebuvo daužtas, aptrankytas ir pan. Komplektacija, anot manęs yra labai gera, tačiau tikiuosi su tuo galėsite padėti Jūs.:)

Šio projekto tikslas nėra atlikti kapitalinę restauraciją. Kaip ir nurodyta pavadinime aš siekiu atlikti motociklo atgaivinimą, o tai reiškia, kad noriu viską palikti originaliai, tiesiog kruopščiai išvalyti, pakeisti būtinas detales, sutvarkyti motociklą techniškai ir žinoma papildyti komplektaciją, jei tai yra būtina.

Gaila, kad pirmosios nuotraukos buvo padarytos po to, kai buvo pradėti išrinkimo darbai, tad kuro bako, daiktadėžių, karbiuratoriaus/oro filtro apsaugos, orig. pompos, sėdynės nėra.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Drack
Naujokas
Naujokas

Re: Iž Jupiter-3K atgaivinimas

Standartinė Drack »

Dar foto.
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

Dar foto.
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

Kelinti metai pagal dokumentus?
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

Šiuo metu motociklas yra pilnai išrinktas ir pradėti valymo darbai. Kolkas pilnai išvalytas tik rėmas. Džiugu matyti tai, kad rėmas nėra perrūdyjęs kiaurai ar skilęs, tačiau be rūdžių neišeina apseiti. Bendras stovis man patinka ir pagal mane originalių dažų išlikę tikrai pakankamai daug :).
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

pofke78 rašė:Kelinti metai pagal dokumentus?
Metai 1977
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

Dar foto.
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

Drack rašė:Dar foto.
edvinas405
Forumietis
Forumietis

Standartinė edvinas405 »

Galiu pasakyti, kad rėmo stovis tikrai neblogas.Ir be to mano vaschodo stovis panašus buvo, tai aš tik rūdis nušveičiau ir dažus pašiaušiau kur nerudiję, dar galvojau smėliuot, bet neapsimoka.Asmeniškai man patinka jupiteriai, planetos senesnių metų, o ypač su lopšeliu.Sėkmės darbuose :D
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Visiškai pritariu atgaivinimo idėjai. Tokios būklės motociklui pakanka gerai viską išvalyti ir jis bus ne prastesnis eksponatas už visiškai restauruotus blizgučius.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!