Visų pirma norėčiau prisistatyti. Mano vardas Vytautas, esu studentas iš Vilniaus. Jau geri 5 metai, kaip ir dauguma Jūsų esu sisirgęs senienų liga. Šiame forume lankausi bent 3 metai, tačiau niekada nebuvau aktyvus dalyvis,bet manau dabar tai pasikeis. To priežastis - mano paveldėtas Iž`as
Šiš iž`as jau 25 metai stovėjo nenaudojamas ir užmirštas, o dabar aš bandysiu jį prikelti antram gyvenimui. Savininkas buvo vienas. Originali motociklo rida ~4370km, tad iš principo motociklas nebuvo naudotas per daug, tačiau negailestingai. Džiugina tai, kad bendras stovis tikrai nėra prastas. Apart rūdžių jis nėra/nebuvo daužtas, aptrankytas ir pan. Komplektacija, anot manęs yra labai gera, tačiau tikiuosi su tuo galėsite padėti Jūs.
Šio projekto tikslas nėra atlikti kapitalinę restauraciją. Kaip ir nurodyta pavadinime aš siekiu atlikti motociklo atgaivinimą, o tai reiškia, kad noriu viską palikti originaliai, tiesiog kruopščiai išvalyti, pakeisti būtinas detales, sutvarkyti motociklą techniškai ir žinoma papildyti komplektaciją, jei tai yra būtina.
Gaila, kad pirmosios nuotraukos buvo padarytos po to, kai buvo pradėti išrinkimo darbai, tad kuro bako, daiktadėžių, karbiuratoriaus/oro filtro apsaugos, orig. pompos, sėdynės nėra.