www.mosseliiga.ee
geresnis klubo adresas www.mosseklubi.ee
Dauguma M412 tik kad estiskai prirasyta. kaip supratau parduoda ten juos. yra gero stovio masinu.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Moskviciu lyga Estijoje
Moderatorius: Moderatoriai
-
kurlikas
- Forumietis

-
dalgis
- Forumietis

-
kurlikas
- Forumietis

Re: Moskviciu lyga Estijoje
Kad ten rengia tipo lenktynes su moskviciais. yra adrese mosseklubi.ee rimtesniu dalyku, tik kad estu nesuprantu irgi, buvo angliskai aprasyta veikla ir viskas. bet jei forume parasytum angliskai tai manau atsakytu, tik reikia registruotis matyt.
dalgis rašė:nesiseka man estiskai suprast
-
Jstas
- Forumietis

Kurlikai Ar moki naudotis PM, jei taip, tai pasiziurek.kurlikas rašė:Kad ten rengia tipo lenktynes su moskviciais. yra adrese mosseklubi.ee rimtesniu dalyku, tik kad estu nesuprantu irgi, buvo angliskai aprasyta veikla ir viskas. bet jei forume parasytum angliskai tai manau atsakytu, tik reikia registruotis matyt.
-
kurlikas
- Forumietis

Kas per PM. Zmoniskai pasakyk. AciuJstas rašė:Ar moki naudotis PM, jei taip, tai pasiziurek.kurlikas rašė:Kad ten rengia tipo lenktynes su moskviciais. yra adrese mosseklubi.ee rimtesniu dalyku, tik kad estu nesuprantu irgi, buvo angliskai aprasyta veikla ir viskas. bet jei forume parasytum angliskai tai manau atsakytu, tik reikia registruotis matyt.
-
Jstas
- Forumietis

-
kurlikas
- Forumietis