Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Vykdomas projektas Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
pofke333
Forumietis
Forumietis

Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Standartinė pofke333 »

Sveiki, Nusipirkau pries 3 savaites kazkur izh jupiter 3.Patiko man sis motociklas, is pradziu planavau, kad va motociklas bus naudojamas kaip kasdienis, be didelio gailescio, nes savosios planetos 5 gailiu siek tiek, nes itin gera bukle.Bet pasidare gaila ir sio motociklo, todel paskaiciavus turimus savo atliekamus pinigus, kiek investuot reik i motocikla, nuspresta sutvarkyt ji isvaizda is pagrindu.Variklio kolkas neliesiu, galbut tik ziedus pakeisiu ir kokius sankabos diskelius, nes variklis 13000km prabeges, neskirtas, nekista nagu prie jo ir kiek teko prabandyt nebuvo nieko labai blogo, todel dar kolkas neverta veltui sukint ir gadint sriegiu :)
*****************************************************************************************************************************************************************
IESKOMOS DETALES :

*bardacioko dangtelis (akumuliatoriaus puses)
*lopsio sparnas
*lopsio chromuotos juosteles
*Lopsio stiklas
*Siaurejantys arba paprasti duslintuvai tvarkingi !
*Priekines šakes ta chromuota dalis arba visas nesurudijuses šakes
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo pofke333 22 Kov 2014, 00:05, redaguota 7 kartą(us).
pofke333
Forumietis
Forumietis

Re: Izh jupiter 3 restauracija

Standartinė pofke333 »

Visa ardyma pradejau jau kiek anksciau, pries pora savaiciu, bet nenorejau kolkas dar nieko skelbtis, Dabar jau gan pajudejo i prieki, todel manau jau verta kazka rasyti cia, kad nemanytumet, kad tusciazodziauju :) Ir taigi galima pradeti issamiau pasakoti kaip kas vyksta.Motociklas su lopsiu siuo metu yra pilnai isardytas.Motociklas atiduotas smeliuot ir jau jis beveik nusmeliuotas, nors labaaai jau letai tas mano draugas ji smeliuoja.Pasak jo, dazai yra labai kieti ir prikibe kur nera rudziu, todel itin sunkiai jam smeliasrove ima.
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

Zinoma kolkas atrodo, kad viskas vyksta greit, bet cia poros savaiciu pasikrapstymai ka dabar keliu :) Kolkas tiek, kiek imanoma Kuo dazniau papildysiu ka gero nuveikiau prie motociklo :) Esu tapes izh`u myletoju, todel si darausi sau :) Paciaje pirmoje zinuteje rasysiu ko man truksta is daliu, jei zinot kur gaut ar turit, pagelbekit man, zinoma ne uz dyka :) :moped:
Paskutinį kartą redagavo pofke333 05 Lie 2014, 02:01, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
jawas
Forumietis
Forumietis

Standartinė jawas »

Tai kad izh 56 ratai r19, o jums reiktu r18. :ddg:
Justasms
Forumietis
Forumietis

Standartinė Justasms »

Norejau pataisyti, kad ratai ne izh 56 nes jie R18 tikriausiai tokie ir priklauso siam motociklui :)
Vartotojo avataras
feisas
Forumietis
Forumietis

Standartinė feisas »

kodel anas priekinis sparnas netiko, lyg tvarkingas matosi/? duobute galima islygint ar cia toks jusu principas?
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

Kad ratlankiai R18 tai tikrai, bet del modelio matyt busiu susimaises.cia gal izh 1 ar 2 laidos.Nes jupiterio mano 3 bugnas kitoks.bet kad ir kaip bebutu, jie yra R18 ir man tik bugnus perkeisti reik :) Spanas mano tik atrodo geras, jis is galo ilenktas sonas, galima butu atlenkinet, poto spakliuot jei negraziai atsilenks, bet stengsiuos susipirkt visas dalis tokias kad nereiktu spakliuot.norisi padaryt taip kaip isvaziavo is gamyklos, nepatinka man tie spakliai.
Vartotojo avataras
feisas
Forumietis
Forumietis

Standartinė feisas »

pofke333 rašė:Kad ratlankiai R18 tai tikrai, bet del modelio matyt busiu susimaises.cia gal izh 1 ar 2 laidos.Nes jupiterio mano 3 bugnas kitoks.bet kad ir kaip bebutu, jie yra R18 ir man tik bugnus perkeisti reik :) Spanas mano tik atrodo geras, jis is galo ilenktas sonas, galima butu atlenkinet, poto spakliuot jei negraziai atsilenks, bet stengsiuos susipirkt visas dalis tokias kad nereiktu spakliuot.norisi padaryt taip kaip isvaziavo is gamyklos, nepatinka man tie spakliai.
:D tai reikejo ieskot apynaujo motociklo butu nereikeja nieko daryt :labas:
pofke333
Forumietis
Forumietis

Re: Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Standartinė pofke333 »

Nesigauna taip.As tikiuosi kad bus kokybiskiau is dazymo puses nei rusai dare.nežinau kaip puikiai man pavyks nudazyt.Bet tarkim bus naudojamas epoksidinis gruntas visam motociklui, ant jo paprastas gruntas kaip priklauso.rudys pasalintos bus, todel ju pamatyt ilgaaaai ilgai planuoju nematyt.Dar vien todel verta tvarkyt :) Tiesiog idomu daryt :)
pofke333
Forumietis
Forumietis

Re: Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Standartinė pofke333 »

:moped: