Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Atsakyta Magnetas
Moderatorius: Moderatoriai
-
D.R.P.
- Forumietis

-
Druzis
- Forumietis

-
D.R.P.
- Forumietis

Re: Magnetas
Dėkoju už nuorodą.
Taip, suvedus Googlėje lentelės aprašymą ant magneto, įšmeta visokių aprašymų,schemu, nuorodų. Tai aš jau buvau įšbandęs
Klausimėlis būtų ar šioje Marijos žemėje (Lietuvoje) be IŽ-ų, kas nors restauruoja tokius ir panašius stacionarius variklius.
Pažistu žmogų, kuris turi daug įvairių pavadinimų surūdijusių neveikiančių stacionarių variklių, bet tai tik kiemo puošmena.
Taip, suvedus Googlėje lentelės aprašymą ant magneto, įšmeta visokių aprašymų,schemu, nuorodų. Tai aš jau buvau įšbandęs
Klausimėlis būtų ar šioje Marijos žemėje (Lietuvoje) be IŽ-ų, kas nors restauruoja tokius ir panašius stacionarius variklius.
Pažistu žmogų, kuris turi daug įvairių pavadinimų surūdijusių neveikiančių stacionarių variklių, bet tai tik kiemo puošmena.
-
Vidminas
- Forumietis

Negaliu pasigirti gausa:turiu beveik vienintelį .Atrestauruotas ,veikiantis:
https://www.youtube.com/watch?v=iPpBDBqGtBA
su malonumu įsigyčiau kokią "kiemo puošmeną" sekančiam projektui
https://www.youtube.com/watch?v=iPpBDBqGtBA
su malonumu įsigyčiau kokią "kiemo puošmeną" sekančiam projektui
-
laurynas400
- Forumietis

Su visa pagarba Vidminai, taciau si rele kaip suprantu yra nuo taylor markes vakuuminio varklio ir kazka ten vis jungineja... O pas paty berods normalus pupsius?... Ar nesupratau vinies?
-
Vidminas
- Forumietis

D.R.P. rašė:Dėkoju už nuorodą.
Laurinai, aš tiesiog atsiliepiau į paryškintą D.R.P posto dalį.
Ta "relė" tai magneto , kuris gamina kibirkštį žvakei. Ji veikia ne nuo sukamojo judesio o nuo slenkamojo.
Na o tas variklis tai irgi vidaus degimo "pupsius", tik sukombinuotas kartu su vakuuminiu siurbliu.
Na bent taip aš supratau .
Tačiau mes jau čia nukrypome nuo temos.Atsiprašau temos autoriaus.
-
laurynas400
- Forumietis

Matai as tavo posta supratau, kad jau visgi ir tas vakuuminis variklis nusedo pas paty kieme...
O DRP noriu pasakyt, kad uzsiima ir visai rimtai, net planuose yra 2015 metais suorganizuot "pupsiu" rengini Lietuvoj...
O DRP noriu pasakyt, kad uzsiima ir visai rimtai, net planuose yra 2015 metais suorganizuot "pupsiu" rengini Lietuvoj...