Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
stai ka as sugalvojau
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
- Forumietis
stai ka as sugalvojau
kadangi dabartines masinos neturi fortkes ,kurios man labai truksta ,tai va kaip as ta ventiliacijos problema issprendziau.galima oro griebtuva apsukinet 360 laipsniu kampu arba iputimas arba apsukus ,istraukimas oro
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumo rėmėjas
Re: stai ka as sugalvojau
Genialumas paprastume
DAr kompiuterio ventiliatoriuka idek 12V ir bus stovint funkcionli fortke. Ypac aktualu galinems sedynems.

DAr kompiuterio ventiliatoriuka idek 12V ir bus stovint funkcionli fortke. Ypac aktualu galinems sedynems.
Mikroprocesoriniai Sovek degimai, opozito detales.
-
- Forumietis
Panašus sumanymas automobiliuose buvo naudojamas labai senai.
Čia mano Renault 1950 metų su atidarytu ortakiu kuris puikiai veikia , paduoda gaivų orą į kojas ir aukštyn į kūną.
Čia mano Renault 1950 metų su atidarytu ortakiu kuris puikiai veikia , paduoda gaivų orą į kojas ir aukštyn į kūną.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
nezinojau kad taip darydavo,idomukęstutis rašė:Panašus sumanymas automobiliuose buvo naudojamas labai senai.

-
- Forumietis
[quote="kęstutis"]Panašus sumanymas automobiliuose buvo naudojamas labai senai.
idomu net nezinojau kad taip buvo anksciau, o is kur i peciu oras patenka?
idomu net nezinojau kad taip buvo anksciau, o is kur i peciu oras patenka?
-
- Forumietis
Pas šitą Renault Juvaquatre 1950m. yra 2 ortakiai, kuriuos galima atidaryti , uždaryti ir viskas. Jokio pečiuko, jokių ortakių stiklo apipūtimui.
Nuo 1951 ar 1952 pridėjo komplektacijoje ortakį nuo aušinimo radiatoriaus šono į saloną su ortakio sklende.
Nuo 1951 ar 1952 pridėjo komplektacijoje ortakį nuo aušinimo radiatoriaus šono į saloną su ortakio sklende.