Taigi, po kurio laiko, kai susigulėjo mintys, pradėjau šio variklio gaivinimą.
Prasidėjo gana nelengvas ardymas. Visos špilkos su surūdijusiais sriegiais, kuriuos pirmiausia prieš išsukant tekdavo susitvarkyti.
Turbūt sunkiausiai sekėsi su sankabos išardymu, kai smulkiasriegiai varžtukai buvo taip „užkepę“ kad nė krust nejudėjo, + dar užkernuoti. Kaitinti nenorėjau nes būčiau sudeginęs sankabos diskelius. Pabandžius atsukti su smūginiu atsuktuvu, kai nepavyko, varžtus gręžiau. Pradėjau nuo mažų skylių, vėliau didinau kiek tik galėjau. Ir naudojau atvirkštinio sriegio varžtų išsukėjus. Vargais negalais pavyko atsukti. TIk su vien uvaržteliu ilgia uteko pažaisti nes... Varžte užlūžo išsukėjas. Bandant jį išgręžti, jame užlūžo ir grąžtas, žodžiu, turėjau visą „sumuštinį“ viename varžte

Bet pavyko išjudinti.
Kadangi dalies detalių trūko, sugalvojau susisiekti su vienu geru draugu iš Žemaitijos, kuris kadaise yra turėjęs ne vieną sunkiasvorį opozitą. Iš jo kadaise savo projektui buvau gavęs ir paskirstymo velenėlį tokiam varikliui.
Ir gavosi taip, jog žmogus sako atvažiuok turėsiu.
Nuvažiavus pas jį gavau apardytą beveik naują K750M variklį. Apardyta todėl, jog buvo trūkęs velenas. Taigi veleno nebuvo. Paskirstymo velenėlio taip pat, nes jį man buvo davęs jau anksčiau. Taigi, donorinį variklį + papildomų cilindrų gavau už... Vėl metalo kaina - 50€. Taip pat šis variklis mane nuvedė prie kito pirkinio iš to paties žmogaus -1953 metų M-72.

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.