Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

HADZMALA

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
HADZMALA
Forumietis
Forumietis

HADZMALA

Standartinė HADZMALA »

Sveiki! Senokai naršau po šį foruma ir jis man laaabai painka :wink: :!: Taigi nutariau pagaliau prisistatyti. Trumpai apie mane: Esu Jonas is Vilniaus, man beveik 19metu, išsilavinimas - nepradėtas aukštasis. Kolkas neturiu jokio oldtimerio ( nors norų, planų ir motivacijos yra) taciau labai mėgstu sena technka. Pats šiuo metu važineju ganėtinai senu, bet nepasenusiu 1986metų Vaz 21063. Praktiškai visada automobilių remonto darbus atlieku pats, aišku nevisada pasiseka - įgudžių turiu, tačiau žinių nepakankamai, todel ir lankausi čia. Taipat mane galite sutikti kituose forumuose MAHARADZA vardu.
Pridedu žigulio foto, daugiau galite rasti http://public.fotki.com/MAHARADZA/
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Palaidi rūbai - pavojus gyvybei
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikas prisistatęs. Technika tavo, nors formaliai dar ne oldtimeris, bet faktiškai jau :-)
Gero bendravimo forume.
PS Vardai ir parašas labai rytietiški. Gal pakomentuotum? Klausimas iš smalsumo, atsakyti nebūtina.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
HADZMALA
Forumietis
Forumietis

Standartinė HADZMALA »

Kažkada buvau piverstas pasidomėti Indijos istorija, pasmus kunigaikstis, ten Maharadža. Jaigu pažodžiui tai Didysis vadas ar panasiai :-) man patinka. Hadžmala- taip juokais kartą buvau praminęs drauga, bet kažkodėl kuriam laikui buvo prie manęs prilipę.
O dėl parašo, tai manau nieks nedrys to paneigti
P.S. Esu grynas lietuvis, neturiu nieko prieš jokias religijas, pats netikintis
Martizzz
Forumietis
Forumietis

Standartinė Martizzz »

ten yra linkas ir ten foto kaip berods tvarkytas tas žiguliukas :)
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Martizzz rašė:ten yra linkas ir ten foto kaip berods tvarkytas tas žiguliukas :)
Aišku, ačiū. Nepažiūrėjau nuorodos.
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Taaaip... Sprendžiant iš fotoalbumo praleidai nemažai laiko garaže prikėlinėdamas šeštuką. Pagirtina. Sujudinai ir man kraują. Vaz 2106 1978 metų gimimo buvo mano sekanti mašinytė po 2140. Taipogi dariau pilną kėbulo remontą, nes nupirkęs parsitraukiau į namus ant knato su kapitališkai atremontuotu varikliu bagažinėje ir pilnu salonu nuardytų detalių :D .
Sėkmės darbuose :labas:
stasiux
Naujokas
Naujokas

Standartinė stasiux »

Sveikas prisistatęs, pagirtinas darbštumas prie žiguliuko :!: Ar būsi tas pats MAHARADZA iš klasikinių OPEL forumo :?:
OPEL MONZA 1981m.
HADZMALA
Forumietis
Forumietis

Standartinė HADZMALA »

stasiux rašė:Sveikas prisistatęs, pagirtinas darbštumas prie žiguliuko :!: Ar būsi tas pats MAHARADZA iš klasikinių OPEL forumo :?:
Taspats :hello:
Mix'az :arrow: ar tik ne tu ir davei man Remio tel.
Beje, aciu visiem už pagirimus, tai buvo mano pirmas rimtesnis darbas, aišku daug ką galima buvo padaryti geriau, pvz pritrūko kantrybės šlifuojant :|
stasiux
Naujokas
Naujokas

Standartinė stasiux »

HADZMALA rašė:
stasiux rašė:Sveikas prisistatęs, pagirtinas darbštumas prie žiguliuko :!: Ar būsi tas pats MAHARADZA iš klasikinių OPEL forumo :?:
Taspats :hello:
Malonu :hello:
OPEL MONZA 1981m.
HADZMALA
Forumietis
Forumietis

Standartinė HADZMALA »

Nuo vakar dienos jis jau legaliai važinėja gatvėse, praėjau tec. apžiūra :yahooo: