Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
Moderatoriai:tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Puikus auto, sveikinu! Prieš porą metelių vos nenusipirkau tokio kasdieniam važinėjimui. Trenkiausi į Kauną vėlų vakarą, bet vaizdas, kurį išvydau, neturėjo visiškai nieko bendra su tuo, ką girdėjau telefonu . Irgi buvęs žalias, bet teptuku perdažytas į juodą, stabdo vienas galinis ratas, bandant įjungti kondicionierių užgęsta variklis ir t.t. Gaila, nes buvau labai užsidegęs jį prikelti
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966 http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
LaurynasC rašė:Puikus auto, sveikinu! Prieš porą metelių vos nenusipirkau tokio kasdieniam važinėjimui. Trenkiausi į Kauną vėlų vakarą, bet vaizdas, kurį išvydau, neturėjo visiškai nieko bendra su tuo, ką girdėjau telefonu . Irgi buvęs žalias, bet teptuku perdažytas į juodą, stabdo vienas galinis ratas, bandant įjungti kondicionierių užgęsta variklis ir t.t. Gaila, nes buvau labai užsidegęs jį prikelti
dėkui už palaikymą
žinau šį bei tą apie tą juodą, kurį mini. Jį laiko kažkur netoli Mastaičių. bandysiu įsigyt kaip donorą. Esu jį matęs, būklė tikrai prasta.
Savo A2 Senatorius ketinu parduoti, iš tų dviejų galima viena gerą surinkt
dėkui, ši fotosesija vyko pakeliui namo jau nupirkus Senatorių Panevėžyje. Nors ir sudarė keblumų važiuoti į kitą miestą įsigyti šį opelį, bet radus tokį ekspnatą buvo verta
peziss rašė:Ir kur gi čia tas oldtimeris? Reiks ir man kokia audi 80 pradėt restauruot.
tai pirk ir restauruok, jei nesuprasnti tai geriau patylek ir temos netersk.
puplitai- isties sveikinu isigijus toki opeliuka, grozis. a1 ir e1 beveik dvynukai ziurint is priekio,
sekmes vairavime tokio grazuolio.
peziss rašė:Ir kur gi čia tas oldtimeris? Reiks ir man kokia audi 80 pradėt restauruot.
tai pirk ir restauruok, jei nesuprasnti tai geriau patylek ir temos netersk.
puplitai- isties sveikinu isigijus toki opeliuka, grozis. a1 ir e1 beveik dvynukai ziurint is priekio,
sekmes vairavime tokio grazuolio.
dėkui, ketinu dar pavairuot šią vasarą kada ne kada, o jei nebe praeis TA, pradėsiu restauruot. Nors ir jam 29 metai (man irgi ) bet jį vairuot vienas malonumas 130 km/h teko važiuot autostrada, smagu žodžiu