Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
pulpitas
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
LaurynasC
- moderatorius

Puikus auto, sveikinu! Prieš porą metelių vos nenusipirkau tokio kasdieniam važinėjimui. Trenkiausi į Kauną vėlų vakarą, bet vaizdas, kurį išvydau, neturėjo visiškai nieko bendra su tuo, ką girdėjau telefonu
. Irgi buvęs žalias, bet teptuku perdažytas į juodą, stabdo vienas galinis ratas, bandant įjungti kondicionierių užgęsta variklis ir t.t. Gaila, nes buvau labai užsidegęs jį prikelti 
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
-
pulpitas
- Forumietis

dėkui už palaikymąLaurynasC rašė:Puikus auto, sveikinu! Prieš porą metelių vos nenusipirkau tokio kasdieniam važinėjimui. Trenkiausi į Kauną vėlų vakarą, bet vaizdas, kurį išvydau, neturėjo visiškai nieko bendra su tuo, ką girdėjau telefonu. Irgi buvęs žalias, bet teptuku perdažytas į juodą, stabdo vienas galinis ratas, bandant įjungti kondicionierių užgęsta variklis ir t.t. Gaila, nes buvau labai užsidegęs jį prikelti
žinau šį bei tą apie tą juodą, kurį mini. Jį laiko kažkur netoli Mastaičių. bandysiu įsigyt kaip donorą. Esu jį matęs, būklė tikrai prasta.
Savo A2 Senatorius ketinu parduoti, iš tų dviejų galima viena gerą surinkt
-
Saintly
- Forumietis

-
pulpitas
- Forumietis

-
Vairuotojas
- Forumietis

-
peziss
- Forumietis

-
Vairuotojas
- Forumietis

-
dainius mantas
- Forumietis

tai pirk ir restauruok, jei nesuprasnti tai geriau patylek ir temos netersk.peziss rašė:Ir kur gi čia tas oldtimeris? Reiks ir man kokia audi 80 pradėt restauruot.
puplitai- isties sveikinu isigijus toki opeliuka, grozis. a1 ir e1 beveik dvynukai ziurint is priekio,
sekmes vairavime tokio grazuolio.
-
pulpitas
- Forumietis

-
pulpitas
- Forumietis

dėkui, ketinu dar pavairuot šią vasarą kada ne kada, o jei nebe praeis TA, pradėsiu restauruot. Nors ir jam 29 metai (man irgidainius mantas rašė:tai pirk ir restauruok, jei nesuprasnti tai geriau patylek ir temos netersk.peziss rašė:Ir kur gi čia tas oldtimeris? Reiks ir man kokia audi 80 pradėt restauruot.
puplitai- isties sveikinu isigijus toki opeliuka, grozis. a1 ir e1 beveik dvynukai ziurint is priekio,
sekmes vairavime tokio grazuolio.