Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
patarkit ka daryt-apgavo...
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
HeeRe
- Forumietis

-
tadas1991
- moderatorius

-
nerijus69
- Forumietis

o niekas nebandet su sokoladu uzeit i migracijos tarnybaTadasK-RDYS rašė:HeeRe rašė:Man taspatsZinau tik varda pavarde ir kad raso zarasu rajone, bet su pazistamu, is kurio pirkaiu motocikala, vaziavau pas savininka ir pasake, kad jis issikrauste, niekas nezino kur
![]()
Ar gali kasnors suteikti informacija apie asmens gyvenamaja vieta ar darbo vieta ar ben ka nors?![]()
Vienas forumietis minejo apie "gyventojų registro tarnybą, Vivulskio g. " bet tai ar ten bus informacija apie zarasu rajono gyventoja, jeigu ta tarnyba Vilniuje?
Taip, bus. Procesas vyksta taip: Siunti laišką į gyventojų registro tarnybą, jame išdėstai ko nori( parašai kokio asmens ieškai ir kokia priežastimi). Išsiuntęs laišką po savaitės gauni atsakymą, jog tavo laiškas buvo įregistruotas, pranešama, kad ieškoman asmeniui buvo išsiųstas pranešimas dėl sutikimo teikti jo asmens duomenys, pažymą apie ieškomojo deklaruotą gyvenamąją vietą jie pateiks tada, kai bus gautas to asmens sutikimas tiekti prašomus duomenys apie jį. Jeigu ieškomasis sutiks bendradarbiauti, informaciją apie jį gausi jau kitame laiške![]()
Adresas A. Vivulskio g. 4A, LT-03220 Vilnius
Tel. (85) 271 6352
El.p. grt@vrm.lt
Deja, kai aš šiuo būdu ieškojau, gavau laišką, kad informacijos suteikti jie negali, nes ieškomasis nesutiko, kad jo duomenys būtų teikami![]()
P.S Aš taip pat ieškojau motociklo savininko ....
-
tadas1991
- moderatorius

Su šokoladu pasiųstų ieškoti čia http://rolandas.esu.as/atsakymas/ . Visai kitas reikalas daukantas kitasnerijus69 rašė:
o niekas nebandet su sokoladu uzeit i migracijos tarnyba
-
HeeRe
- Forumietis

Savo savininka jau radau per sia tarnybe, linkiu kitiems sekmes!TadasK-RDYS rašė:HeeRe rašė:Man taspatsZinau tik varda pavarde ir kad raso zarasu rajone, bet su pazistamu, is kurio pirkaiu motocikala, vaziavau pas savininka ir pasake, kad jis issikrauste, niekas nezino kur
![]()
Ar gali kasnors suteikti informacija apie asmens gyvenamaja vieta ar darbo vieta ar ben ka nors?![]()
Vienas forumietis minejo apie "gyventojų registro tarnybą, Vivulskio g. " bet tai ar ten bus informacija apie zarasu rajono gyventoja, jeigu ta tarnyba Vilniuje?
Taip, bus. Procesas vyksta taip: Siunti laišką į gyventojų registro tarnybą, jame išdėstai ko nori( parašai kokio asmens ieškai ir kokia priežastimi). Išsiuntęs laišką po savaitės gauni atsakymą, jog tavo laiškas buvo įregistruotas, pranešama, kad ieškoman asmeniui buvo išsiųstas pranešimas dėl sutikimo teikti jo asmens duomenys, pažymą apie ieškomojo deklaruotą gyvenamąją vietą jie pateiks tada, kai bus gautas to asmens sutikimas tiekti prašomus duomenys apie jį. Jeigu ieškomasis sutiks bendradarbiauti, informaciją apie jį gausi jau kitame laiške![]()
Adresas A. Vivulskio g. 4A, LT-03220 Vilnius
Tel. (85) 271 6352
El.p. grt@vrm.lt
Deja, kai aš šiuo būdu ieškojau, gavau laišką, kad informacijos suteikti jie negali, nes ieškomasis nesutiko, kad jo duomenys būtų teikami![]()
P.S Aš taip pat ieškojau motociklo savininko ....
-
TadasK-RDYS
- Forumietis

-
HeeRe
- Forumietis