Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

patarkit ka daryt-apgavo...

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
HeeRe
Forumietis
Forumietis

Standartinė HeeRe »

Ei, ei :| Tai gal neuzmirsk ir kitu kolegu, palik tema, manau cai daugeliui pravers, tik pavadima pakeisk, kad tie, kas dar nezino ka daryti, iskilus tokiom bedom, galetu cia zvilgteleti.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Jo, vat ir pamokėlė. Šiaip tai principas tokio pirkimo turėtų būt paprastas: nėra dokumentų tavo vardu tavo rankose - nėra ir pinigų. Ale nepasimauk tu, žmogau, kad nori. :-)
Vartotojo avataras
nerijus69
Forumietis
Forumietis

Standartinė nerijus69 »

TadasK-RDYS rašė:
HeeRe rašė:Man taspats :( Zinau tik varda pavarde ir kad raso zarasu rajone, bet su pazistamu, is kurio pirkaiu motocikala, vaziavau pas savininka ir pasake, kad jis issikrauste, niekas nezino kur :oops:
Ar gali kasnors suteikti informacija apie asmens gyvenamaja vieta ar darbo vieta ar ben ka nors? :|

Vienas forumietis minejo apie "gyventojų registro tarnybą, Vivulskio g. " bet tai ar ten bus informacija apie zarasu rajono gyventoja, jeigu ta tarnyba Vilniuje?

Taip, bus. Procesas vyksta taip: Siunti laišką į gyventojų registro tarnybą, jame išdėstai ko nori( parašai kokio asmens ieškai ir kokia priežastimi). Išsiuntęs laišką po savaitės gauni atsakymą, jog tavo laiškas buvo įregistruotas, pranešama, kad ieškoman asmeniui buvo išsiųstas pranešimas dėl sutikimo teikti jo asmens duomenys, pažymą apie ieškomojo deklaruotą gyvenamąją vietą jie pateiks tada, kai bus gautas to asmens sutikimas tiekti prašomus duomenys apie jį. Jeigu ieškomasis sutiks bendradarbiauti, informaciją apie jį gausi jau kitame laiške :-)

Adresas A. Vivulskio g. 4A, LT-03220 Vilnius

Tel. (85) 271 6352
El.p. grt@vrm.lt

Deja, kai aš šiuo būdu ieškojau, gavau laišką, kad informacijos suteikti jie negali, nes ieškomasis nesutiko, kad jo duomenys būtų teikami :cry:

P.S Aš taip pat ieškojau motociklo savininko ....
o niekas nebandet su sokoladu uzeit i migracijos tarnyba :-)
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

nerijus69 rašė:
o niekas nebandet su sokoladu uzeit i migracijos tarnyba :-)
Su šokoladu pasiųstų ieškoti čia http://rolandas.esu.as/atsakymas/ . Visai kitas reikalas daukantas kitas
Vartotojo avataras
HeeRe
Forumietis
Forumietis

Standartinė HeeRe »

TadasK-RDYS rašė:
HeeRe rašė:Man taspats :( Zinau tik varda pavarde ir kad raso zarasu rajone, bet su pazistamu, is kurio pirkaiu motocikala, vaziavau pas savininka ir pasake, kad jis issikrauste, niekas nezino kur :oops:
Ar gali kasnors suteikti informacija apie asmens gyvenamaja vieta ar darbo vieta ar ben ka nors? :|

Vienas forumietis minejo apie "gyventojų registro tarnybą, Vivulskio g. " bet tai ar ten bus informacija apie zarasu rajono gyventoja, jeigu ta tarnyba Vilniuje?

Taip, bus. Procesas vyksta taip: Siunti laišką į gyventojų registro tarnybą, jame išdėstai ko nori( parašai kokio asmens ieškai ir kokia priežastimi). Išsiuntęs laišką po savaitės gauni atsakymą, jog tavo laiškas buvo įregistruotas, pranešama, kad ieškoman asmeniui buvo išsiųstas pranešimas dėl sutikimo teikti jo asmens duomenys, pažymą apie ieškomojo deklaruotą gyvenamąją vietą jie pateiks tada, kai bus gautas to asmens sutikimas tiekti prašomus duomenys apie jį. Jeigu ieškomasis sutiks bendradarbiauti, informaciją apie jį gausi jau kitame laiške :-)

Adresas A. Vivulskio g. 4A, LT-03220 Vilnius

Tel. (85) 271 6352
El.p. grt@vrm.lt

Deja, kai aš šiuo būdu ieškojau, gavau laišką, kad informacijos suteikti jie negali, nes ieškomasis nesutiko, kad jo duomenys būtų teikami :cry:

P.S Aš taip pat ieškojau motociklo savininko ....
Savo savininka jau radau per sia tarnybe, linkiu kitiems sekmes! 88888)
TadasK-RDYS
Forumietis
Forumietis

Standartinė TadasK-RDYS »

O pinigus reikėjo pravest šiai tarnybai, kad duomenys suteiktų :?:
Made in Chezhoslovakia
Vartotojo avataras
HeeRe
Forumietis
Forumietis

Standartinė HeeRe »

Nu kaip parduotuveje duodi litus :-) per savaite zmogu rado :roll: