P.S. Gal turite elektronini varianta K55 knygeles arba bent kokiu breziniu?
Aciu
Moderatorius: Moderatoriai

Žinote, bijau sumeluoti, bet kiek man yra tekę matyt gyvai tokius motociklus, tai nei pas vieną nemačiau tokios lempos. Nuotraukose pas save radau tik ant vieno k-55, tačiau ant k-125 pirmos laidos ir m1a tai nemažai tokių lempų yra. Gal tada ir jūsų tiesa, bet man keista, jei šiaip turi būti degimo dėžutė, kurioje yra raktelis ir krovimo lemputė, tai kam ant lempos viso to? Čia taip pamastymai iš to ka esu matęs ir tyrinėjęs, nes šiaip kažkokios gamyklinės informacijos nesu radęs. Pvz turiu knygutėje nupieštą k-125 (antros laidos), tai ant jo lempos nieko nėra.martian rašė:Nesu lengvuju motociklu zinovas, bet ar nebus cia fara ir kitokie "pribombasai" panaudoti nuo panasiu motociklu? -> (K125,M1A ir pan)

Jei turinys toks kaip nuotraukoje, tai, manau, jog tokią turiu, radau kažkur internete, sakyčiau pas latvius. Taip pat ja išsiunčiau ir martian.gazas69 rašė:Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.

Butent toks ir iš ten pat gautas. Patariu prieš pradėdamas ka nors daryti susirink pakankamai informacijos apie visus originalumu niuansus, o tai gali užtrukti ilgiau negu pats restauravimas.slynikas rašė:Jei turinys toks kaip nuotraukoje, tai, manau, jog tokią turiu, radau kažkur internete, sakyčiau pas latvius. Taip pat ja išsiunčiau ir martian.gazas69 rašė:Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.

Kad aš kuo daugiau nagrinėju (~2-3m.) šituos visus lengvuosius motociklus, tuo labiau norisi prieiti prie išvados, jog rusai dėjo, ką turėjo. Vienintelis patikimas šaltinis, kurį turiu, tai mano motociklo knygutė, kurioje yra kai kurių detalių modeliai surašyti. Nes išties, internete apie šiuos motociklus nieko doro nerandu.gazas69 rašė:Butent toks ir iš ten pat gautas. Patariu prieš pradėdamas ka nors daryti susirink pakankamai informacijos apie visus originalumu niuansus, o tai gali užtrukti ilgiau negu pats restauravimas.slynikas rašė:Jei turinys toks kaip nuotraukoje, tai, manau, jog tokią turiu, radau kažkur internete, sakyčiau pas latvius. Taip pat ja išsiunčiau ir martian.gazas69 rašė:Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.