Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

K55 originalumas

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Vartotojo avataras
martian
Forumietis
Forumietis

K55 originalumas

Standartinė martian »

Sveiki. Noreciau, kad padetumete issiaiskinti, kas neoriginalu. Iki siol zinau tik, jog neoriginalus duslintuvas. Motocikliuko gimimo datos dar neissifravau uzdulkejusioje lenteleje. Kitos puses nuotraukos kolkas nera. Kitoje puseje yra detuve irankiams. :roll:

P.S. Gal turite elektronini varianta K55 knygeles arba bent kokiu breziniu?

Aciu
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Урал ИМЗ 8.103-10 1988 m.
Днепр ??? ????
VW Scirocco "White Cat" 1985 m.
Ford Fiesta Mk1 1982 m.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Aš nemažai šito moto foto turėjau, tai ,mano manymu, neoriginalu:
priekinių pakojų gumos, galiniai pakojai visi, demferis, gazo rankena, stabdžių ir sankabos rankenėlės, šviesų jungtukas, lempa arba neoriginali arba prigrežiota (joje neturi būti nei raktelio, nei lempučių), taip pat labai abejoju dėl priekinių šakių, neturiu dabar nuotraukų K-58, bet manau, tai gali būti nuo to motociko uždėta, nes sparno tvirtinimai privirinti prie šakių, o ne apkabos tokios, taip pat apsauginės amortizatoriu skardos nepritaikytos spidometrui prisukti. Kiek supratau, šitas motociklas birbia be akumuliatoriaus, tai irgi kažkas keisto, taigi, kažkas daryta su degimu, na ir jam dar trūksta degimo dežutės. Ta skardelę, akumuliatoriaus vietoje, matau ant antro k-55, turiu įtarimu, jog ji nuo naujesnio modelio uždėta ir, manau, daiktadėžės rankenėlė turėtų būti kitokia. Beje, nematau pypsiko ir kaip patys paminėjote neoriginalus duslintuvas (alkūnė tinkama :wink: )
Tai tiek iš mano pusės, jei kur suklydau - pataisykite.

Dėl visokių brėžinių, tai turiu truputi ir k-58 knygute nuskanuotą, bet ten daug kas labai panašu į k-55, jei reikia duokite savo e-pašta :)
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
Vartotojo avataras
martian
Forumietis
Forumietis

Standartinė martian »

Nesu lengvuju motociklu zinovas, bet ar nebus cia fara ir kitokie "pribombasai" panaudoti nuo panasiu motociklu? -> (K125,M1A ir pan) :roll:
Урал ИМЗ 8.103-10 1988 m.
Днепр ??? ????
VW Scirocco "White Cat" 1985 m.
Ford Fiesta Mk1 1982 m.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

martian rašė:Nesu lengvuju motociklu zinovas, bet ar nebus cia fara ir kitokie "pribombasai" panaudoti nuo panasiu motociklu? -> (K125,M1A ir pan) :roll:
Žinote, bijau sumeluoti, bet kiek man yra tekę matyt gyvai tokius motociklus, tai nei pas vieną nemačiau tokios lempos. Nuotraukose pas save radau tik ant vieno k-55, tačiau ant k-125 pirmos laidos ir m1a tai nemažai tokių lempų yra. Gal tada ir jūsų tiesa, bet man keista, jei šiaip turi būti degimo dėžutė, kurioje yra raktelis ir krovimo lemputė, tai kam ant lempos viso to? Čia taip pamastymai iš to ka esu matęs ir tyrinėjęs, nes šiaip kažkokios gamyklinės informacijos nesu radęs. Pvz turiu knygutėje nupieštą k-125 (antros laidos), tai ant jo lempos nieko nėra.
p.s. jei gausite kokios informacijos apie šiuos lengvuosius motociklus, būčiau labai dėkingas, jei pasidalintumėte :-)
8-626-11660
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

gazas69 rašė:Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.
Jei turinys toks kaip nuotraukoje, tai, manau, jog tokią turiu, radau kažkur internete, sakyčiau pas latvius. Taip pat ja išsiunčiau ir martian.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

slynikas rašė:
gazas69 rašė:Turiu tik K58 skanuota eksploatacijos knyga. Galiu pasidalinti jei kam reikia ir atsiusti.
Jei turinys toks kaip nuotraukoje, tai, manau, jog tokią turiu, radau kažkur internete, sakyčiau pas latvius. Taip pat ja išsiunčiau ir martian.
Butent toks ir iš ten pat gautas. Patariu prieš pradėdamas ka nors daryti susirink pakankamai informacijos apie visus originalumu niuansus, o tai gali užtrukti ilgiau negu pats restauravimas.
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

gazas69 rašė:
slynikas rašė:
Butent toks ir iš ten pat gautas. Patariu prieš pradėdamas ka nors daryti susirink pakankamai informacijos apie visus originalumu niuansus, o tai gali užtrukti ilgiau negu pats restauravimas.
Kad aš kuo daugiau nagrinėju (~2-3m.) šituos visus lengvuosius motociklus, tuo labiau norisi prieiti prie išvados, jog rusai dėjo, ką turėjo. Vienintelis patikimas šaltinis, kurį turiu, tai mano motociklo knygutė, kurioje yra kai kurių detalių modeliai surašyti. Nes išties, internete apie šiuos motociklus nieko doro nerandu.
8-626-11660