Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

moskvich 402 tiuningas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

atsiveziau nusmeliuota

Standartinė zazrali »

atsiveziau nusmeliuota
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Na, viskas kaip ir idomu, bet turiu kelis klausimus.

Kodel paliekamas M412 variklis ir VAZ 2103 deze? Nejaugi nesinori montuoti kazka labiau patikima ir galinga, bei tarpusavyje suderinta?

Kodel paliekamas senas galinis tiltas?

Kodel nenorima automobilio daryti kiek zemesnio?
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

[quote="kitoks"]Na, viskas kaip ir idomu, bet turiu kelis klausimus.

Kodel paliekamas M412 variklis ir VAZ 2103 deze? Nejaugi nesinori montuoti kazka labiau patikima ir galinga, bei tarpusavyje suderinta?

Kodel nenorima automobilio daryti kiek zemesnio?[/quote]

TODEL KAD MAN TAIP NORISI :lol:
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

zazrali rašė: TODEL KAD MAN TAIP NORISI :lol:
Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?

Matau idomu perdaroma automobili, bet kiek suprantu technikoje, tai gausis sviestas sviestuotas (tas pats, letas, nepatikimas ir gana nepatogus autobilis). O stai nuo sitos vietos, as jau nebesuprantu, kam svaistyti lesas ir energija? A, nes paciam taip norisi... Sekmes uzmusinejant laika.

p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.
Vartotojo avataras
upa
Forumietis
Forumietis

Standartinė upa »

na zmogus nusipirko auto ir daro kaip jam galva nesa

nori sviestuja ta sviesta nori ne :wink:
MB-W-115D 1971m

IZH-49
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Na, man taip pat gražiau žiūrėtųsi šiek tiek pažemintas ;)
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

[quote="spoileriz"]Na, man taip pat gražiau žiūrėtųsi šiek tiek pažemintas ;)[/quote]

o man paaukstintas tai ka dabar daryt???? Sugalvojau prieki pazeminsiu o gala paaukstinsiu : :roll:
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

[quote="kitoks"][quote="zazrali"]
TODEL KAD MAN TAIP NORISI :lol:[/quote]

Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?

Matau idomu perdaroma automobili, bet kiek suprantu technikoje, tai gausis sviestas sviestuotas (tas pats, letas, nepatikimas ir gana nepatogus autobilis). O stai nuo sitos vietos, as jau nebesuprantu, kam svaistyti lesas ir energija? A, nes paciam taip norisi... Sekmes uzmusinejant laika.

p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.[/quote]

Nesiruosiu as cia kiekvienam aiskint kodel taip o ne kitaip
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

zazrali rašė:
kitoks rašė:
zazrali rašė: TODEL KAD MAN TAIP NORISI :lol:

p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.

Nesiruosiu as cia kiekvienam aiskint kodel taip o ne kitaip
Tai labai įdomu kodėl ši projekta iš vis i forumata talpinote?Kad pasigirti vaka aš moku?Forumiečiams įdomu,kas?kaip?kodėl? Sunku paaiškinti savo žingsni?
Ps.Sėkmės,supratimo forume ir darbuose.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
minde
Forumietis
Forumietis

Standartinė minde »

Pabandysiu paspėliot už gerb. Autorių.
kitoks rašė:Kodel paliekamas M412 variklis
M412 tiltas yra storas balkis skersai, M412 variklio karterio priekyje yra jam skirtas įdubimas. Kažin kokios kitos mašinos variklis galėtų turėti panašią išėmą? Jeigu kas matėt, man irgi būtų įdomu. Teko matyt karterių su įdubimu gale, priekyje nebūna. Karterį apsukt ar išpjaut tur būt nepavyktų – trukdytų tepalo siurblys. Galimas kelias – išilgai išpjaut tilto gabalą, bet tada susilpnėja konstrukcija.
ir VAZ 2103 deze?
O kas dar galėtų būti tokio nedidelio ir galu varomo? BMW? Audi Quattro? Ford Sierra? O M412 greičių dėžė labai jau ūžianti ir varvanti.
Kad priekyje ir gale būtų tokie patys ratai.