Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Na ne, reduktoriaus tikrai negaminsiu :lol: . Kaip ten bebūtų - sutaupiau bent keletą tūkstančių.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

vmantas rašė:Jei nepaslaptis kaip tavasis smėliavimo aparatas atrodo, kiek kainavo ir kur pirkai?

:roll:
www.eurogama.lt ten yra mobili smėliasrovė, mokėjau 686 Lt lyg. Problemų smulkių turėjau ir gan nemažai, bet paskutiniu metu nepavedinėjo.

O dėl reduktoriaus buvau ir aš susimastęs. Kiek gali jis kainuot ?
Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

noriu suzinot apie ta N. Vilnios kompesoriu. Ar jis kazkuo ypatingas, kad tik apie ji rasom. ar is tu uzsienietisku pinigu/kokybes santykiu nieko geresnio nera?
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Na, nežinau, aš tokį už dyką gavau, tai kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri. Bet kad su tokiais duomenimis nusipirkt užsienietišką kompresorių yra gana brangu.
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Nesu kompresorių ekspertas, tačiau pažiūrėjus į kainas užsėnietiškų kompresorių praeina noras fantazuoti. Bandžiau ieškoti tik kompresoriaus galvos tačiau nėra taip paprasta ją rasti ir niekas jos už 200 lt. neparduos.
Tuo tarpu padėvėtėtą N.V. kompresorių įgijau būtent už tiek.
Ką galima nupirkti už 200 lt. iš užsėnietiškų (kad atitiktų ~500l/min, 6atm. su 4kW varikliu ir pan.) gal patars išmintingesni už mane :)
Geresnio varianto aš tiesiog neradau...
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Mano kompresorius kzkada buvo valdyskas,tai pyliau tepalus kokie papuole ir karbjiutarinem ir dizelinem varilia skirtus ir neziurejau jokiu prerkaitmu po 5m valdysko darbo perejo i nuosavybe dar dirbau apie 5m ir dar gal buciau dirbes jai nebuciau gaves veltui cilnndro su stumokliais ziedai ir velenu.Tikrai atsparus "smugems" kalbu apie Naujosios Vilnios kompresoriu.Dar pridursiu, parndinis darbas smelevimas.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Aš gavau irgi gerokai padėvėtą kompresorių. Su juo dirbu antri metai, pagrindas - smėliavimas. Dar kartais dažau, gruntuoju, pučiu padangas ir t.t. Pilu pigiausią lukoile pasitaikiusį tepalą. Iš gedimų, tai tik pakeičiau magnetinį paleidėją, oro filtrą, diržą, monometrą. Be to, man paleidžia kompresorių net su užpompuotais 8 BAR. Nematau reikalo keikt šiuos kompresorius. Paskui norėdamas kažko naujesnio, kompresorių nudažiau :D
Vartotojo avataras
vaidasv
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidasv »

vmantas rašė:Kiek suprantu tai tiesiog pistoletas ir "kibiras" smėliui.
Klausimas kiek jis kainuoja? Gal šiek tiek patogiau...

Tame puslapyje taip pat yra ir tokia smėliasrovė kaip Black darė - AIRBLAST. Ir gi l. įdomu kiek kainuoja?
Parduoti nieko neturi,tik užsakius gali atvežti. "Kibirų" sakė jau ir negamina,o kainos tai neblogos tos stambesnės kažkur nuo ~11.000 prasideda.Sveikinu Black pinigų tikrai sutaupei :-)
Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

spoileriz rašė:
vmantas rašė:Jei nepaslaptis kaip tavasis smėliavimo aparatas atrodo, kiek kainavo ir kur pirkai?

:roll:
www.eurogama.lt ten yra mobili smėliasrovė, mokėjau 686 Lt lyg. Problemų smulkių turėjau ir gan nemažai, bet paskutiniu metu nepavedinėjo.

O dėl reduktoriaus buvau ir aš susimastęs. Kiek gali jis kainuot ?
Gerbiamas spoileri, nori pasiteiraut ar Jus kazka tokio turit http://www.allegro.pl/item819417699_pia ... niacz.html ir kokio tipo problemos su ja buvo?
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

gal kam idomu bus
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.