Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
www.eurogama.lt ten yra mobili smėliasrovė, mokėjau 686 Lt lyg. Problemų smulkių turėjau ir gan nemažai, bet paskutiniu metu nepavedinėjo.vmantas rašė:Jei nepaslaptis kaip tavasis smėliavimo aparatas atrodo, kiek kainavo ir kur pirkai?
O dėl reduktoriaus buvau ir aš susimastęs. Kiek gali jis kainuot ?
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Nesu kompresorių ekspertas, tačiau pažiūrėjus į kainas užsėnietiškų kompresorių praeina noras fantazuoti. Bandžiau ieškoti tik kompresoriaus galvos tačiau nėra taip paprasta ją rasti ir niekas jos už 200 lt. neparduos.
Tuo tarpu padėvėtėtą N.V. kompresorių įgijau būtent už tiek.
Ką galima nupirkti už 200 lt. iš užsėnietiškų (kad atitiktų ~500l/min, 6atm. su 4kW varikliu ir pan.) gal patars išmintingesni už mane
Geresnio varianto aš tiesiog neradau...
Tuo tarpu padėvėtėtą N.V. kompresorių įgijau būtent už tiek.
Ką galima nupirkti už 200 lt. iš užsėnietiškų (kad atitiktų ~500l/min, 6atm. su 4kW varikliu ir pan.) gal patars išmintingesni už mane

Geresnio varianto aš tiesiog neradau...
-
- Forumietis
Mano kompresorius kzkada buvo valdyskas,tai pyliau tepalus kokie papuole ir karbjiutarinem ir dizelinem varilia skirtus ir neziurejau jokiu prerkaitmu po 5m valdysko darbo perejo i nuosavybe dar dirbau apie 5m ir dar gal buciau dirbes jai nebuciau gaves veltui cilnndro su stumokliais ziedai ir velenu.Tikrai atsparus "smugems" kalbu apie Naujosios Vilnios kompresoriu.Dar pridursiu, parndinis darbas smelevimas.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
- Forumietis
Aš gavau irgi gerokai padėvėtą kompresorių. Su juo dirbu antri metai, pagrindas - smėliavimas. Dar kartais dažau, gruntuoju, pučiu padangas ir t.t. Pilu pigiausią lukoile pasitaikiusį tepalą. Iš gedimų, tai tik pakeičiau magnetinį paleidėją, oro filtrą, diržą, monometrą. Be to, man paleidžia kompresorių net su užpompuotais 8 BAR. Nematau reikalo keikt šiuos kompresorius. Paskui norėdamas kažko naujesnio, kompresorių nudažiau 

-
- Forumietis
Parduoti nieko neturi,tik užsakius gali atvežti. "Kibirų" sakė jau ir negamina,o kainos tai neblogos tos stambesnės kažkur nuo ~11.000 prasideda.Sveikinu Black pinigų tikrai sutaupeivmantas rašė:Kiek suprantu tai tiesiog pistoletas ir "kibiras" smėliui.
Klausimas kiek jis kainuoja? Gal šiek tiek patogiau...
Tame puslapyje taip pat yra ir tokia smėliasrovė kaip Black darė - AIRBLAST. Ir gi l. įdomu kiek kainuoja?

-
- Forumietis
Gerbiamas spoileri, nori pasiteiraut ar Jus kazka tokio turit http://www.allegro.pl/item819417699_pia ... niacz.html ir kokio tipo problemos su ja buvo?spoileriz rašė:www.eurogama.lt ten yra mobili smėliasrovė, mokėjau 686 Lt lyg. Problemų smulkių turėjau ir gan nemažai, bet paskutiniu metu nepavedinėjo.vmantas rašė:Jei nepaslaptis kaip tavasis smėliavimo aparatas atrodo, kiek kainavo ir kur pirkai?
O dėl reduktoriaus buvau ir aš susimastęs. Kiek gali jis kainuot ?
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
-
- Forumietis