Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

K-750 1961 m. kitoks projektas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
dainius.m
Forumietis
Forumietis

Standartinė dainius.m »

Gerai galvoji,taip ir reikia išsaugoti seną dvasią :puiku:.
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Kreipkis pas kolegą Slyniką dėl juodo neperdažyto sparno.Jis tą sparną forume parduoda.Manau sutarsi.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Dziaugiuosi, kad nusprendet parodyt alternatyva spalvinamajai ir chromuojamajai restauracijai, turinciai viena labai dideli trukuma- tikroves (ir dvasios, kaip pats saket) uzmaskavima. Sekmes ir kantrybes. Esu tikras, kad jusu projektas, norint ji is tiesu kokybiskai, estetiskai ir profesionaliai atlikt, bus sudetingesnis ir atims daugiau laiko, nei iprastinis.
Vartotojo avataras
Nerijus666
Forumietis
Forumietis

Standartinė Nerijus666 »

o bent jau iki techniškai tvarkingos būklės žadi padaryti? Nes man atrodo ,kad kaikas gali ir nutrūkti ar nulūžti važiuojant, tai paskui ir sau problemos bus ir kitiems :evil: . Ar tik laikysi pastatytą, kad pabaigtų rudyt? :D . Na čia ,aišku, jau nuskambėjo kaim mano asmeninė nuomonė :lol: .
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Tikrai šaunus projektas. Manau būtų teisinga sutvarkyti techninę būklę, bei variklį, tačiau išvaizdą palikti nepaliestą :wink:
Bet ir sekasi žmonėms taip rasti tokios technikos....
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

[quote="Nerijus666"]o bent jau iki techniškai tvarkingos būklės žadi padaryti? Nes man atrodo ,kad kaikas gali ir nutrūkti ar nulūžti važiuojant, tai paskui ir sau problemos bus ir kitiems :evil: . Ar tik laikysi pastatytą, kad pabaigtų rudyt? :D . Na čia ,aišku, jau nuskambėjo kaim mano asmeninė nuomonė :lol: .[/quote

Taip, jo techninę būklę žadu padaryti kaip įmanoma geresnę. Jeigu kalba eina apie stabdžius, variklį ir kitus mazgus - jie bus maksimaliai suremontuoti. O pasilupę dažai ar rūdžių sluoksnis kur ant sparno tikrai niekam pavojaus nekels :-) Šio projekto esmė ir yra, kad tas motociklas nepabaigtų rūdyti, kaip būtų buvę jeigu nebūčiau jo suradęs, o kad važiuotų :-)
Kalvis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kalvis »

AGspecial rašė: O pasilupę dažai ar rūdžių sluoksnis kur ant sparno tikrai niekam pavojaus nekels
Deja to nepaaiškinsi TAC darbuotojams.Yra pas juos ten toks punktas apie bendrą išvaizdą.
Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

jeigu temos autorius nesupyks (o jei bus pries istrinsiu) noreciau pasidziaugti tuom, jog siuo atveju musu mintys sutapo, t.y. ir as pats siuo metu sekmingai, tiesa, ziemos salygomis nedaug, bet eksploatuoju 1965m gamybos K750M tokia, kokia ja isigijau, smarkiai parudijusia, bet uz tai naturalaus atspalvio :wink:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

o aš jau maniau, kad man vienam yra taip, kad kuo labiau surūdyjusi transporto premonė, tuo man ji gražesnė :-)
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Patinka man si mintis,pats dar kai rinkau jawa is nauju detaliu tai norejau nedazyti...bet pagalvojau kazkaip kad reikia perdazyt... :(