Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
M 72
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
GERASS
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

Re: tarpinės
O aš dar norėjau klausti kodėl pas mane po viena spyruokle buvo dvi tos lėkštutės? O pasirodo kad čia ta detalė nr. 2Kęstutis 57 rašė:Kai viskas padengta nuodėguliais, tos detalės Nr. 2 visiškai nesimato. Aš pats apie jos egzistavimą visai neseniai sužinojau. Jeigu nepakeičiama tarpinė, ar ji neįdedama,- cilindras visada bus tepaluotas. Aš tik nežinau iš ko ją padaryti. Kaip siūlo kamštinę medžiagą, tai aš jos neturiu. Ir ta kamštinė medžiaga trapi. Norėtūsi kažko monolitiškesnio.
Dar eisiu prie varyklio patikrinsiu ar tikrai taip yra
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
-
BRAZINI
- Forumo rėmėjas

m 72
Nežinau ar ta pati, bet padaryta iš kamštinės medžiagos.
http://www.ural-zentrale.de/product_inf ... -Kork.html
http://www.ural-zentrale.de/product_inf ... -Kork.html
-
Kęstutis 57
- Forumietis

cilindrai
Atsivežiau nusmėliuotus cilindrus, bet namie dar vienas ,,oldtameris,,.Tai mano uošvienė. Atsirado problemos. Restauracijai nepasiduoda. Taip, kaip buvo pradžioje,- neatstatysi. Tiuninguot irgi nelabai. Tiuninguojasi mano dukros. Beliko einamasis remontas. Dar kažkiek laikys. Jeigu ką domina,- galiu įdėt nuotraukas. Kol remontavom visus kitus OLD, mano cilindrai pasidarė labai gražūs. Pražydo per tris dienas. Kitos smėliuotos motociklo dalys, kurios nebūna kaitinamos, pasiliko pilkos. Pertepiau rudžių surišėju.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Kęstutis 57 22 Vas 2010, 14:00, redaguota 1 kartą(us).
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
Jawistas
- Forumietis

Re: cilindrai
Na taip,kai nusmėliuoji,negalima,kad bent kiek drėgmės patektų,geriausia nupūst gruntu,jei negalvoji dažyt greitu laiku.Kęstutis 57 rašė:Atsivežiau nusmėliuotus cilindrus, bet namie dar vienas ,,oldtameris,,.Tai mano uošvienė. Atsirado problemos. Restauracijai nepasiduoda. Taip, kaip buvo pradžioje,- neatstatysi. Tiuninguot irgi nelabai. Tiuninguojasi mano dukros. Beliko einamasis remontas. Dar kažkiek laikys. Jeigu ką domina,- galiu įdėt nuotraukas. Kol remontavom visus kitus OLD, mano cilindrai pasidarė labai gražūs. Pražydo per tris dienas. Kitos smėliuotos motociklo dalys, kurios nebūna kaitinamos, pasiliko pilkos. Pertepiau rudžių surišėju.
-
Jawistas
- Forumietis

Re: cilindrai
Tai niekas nesako užpurkšt storą sluoksnį,pakanką plono,ir tada jau žymiai mažesnė tikimybė rūdyti.Kęstutis 57 rašė:Gruntas+dažai. Du sluoksniai,- per daug.
-
milzinas
- Forumietis

-
Jawistas
- Forumietis