Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
Moderatoriai:tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Almys rašė:Nelabai supratau su kuo atliekami virinimo darbai,toks įspudis ,kad ne su kempu.
Dugnas,kaip su autogenu išpjautas,ar ne kaip?
Iš ties,virinta,kaip su svarke
Gerai jei turi kempa, o jei ne tai naudoji ta ka turi
Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.
Studentai taip maistą daro, deda ką turi į keptuvę.
Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.
Del svarkes galeciau pasigincyti. Ju ant svieto yra be galo daug. Man teko virinti skardas su elektro svarke, kuri virina 0,8mm skardas. Siule gaunasi kitokia nei su Kempu, slako daug, bet jei gerai virini, tai gaunasi gan graziai. Nusivalai ir bus geriau nei is gamyklos. Zinoma darbo daugiau smirgeliuoti.
To liaura777 sekmes darbuose ir lauksim Vasaros rate su siuo grazuoliu.
diesel rašė:Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.
Del svarkes galeciau pasigincyti. Ju ant svieto yra be galo daug. Man teko virinti skardas su elektro svarke, kuri virina 0,8mm skardas. Siule gaunasi kitokia nei su Kempu, slako daug, bet jei gerai virini, tai gaunasi gan graziai. Nusivalai ir bus geriau nei is gamyklos. Zinoma darbo daugiau smirgeliuoti.
To liaura777 sekmes darbuose ir lauksim Vasaros rate su siuo grazuoliu.