Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Liaura777

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

liaura777 rašė:
GERASS rašė:
Almys rašė:Nelabai supratau su kuo atliekami virinimo darbai,toks įspudis ,kad ne su kempu.
Dugnas,kaip su autogenu išpjautas,ar ne kaip?
Iš ties,virinta,kaip su svarke :roll:
Gerai jei turi kempa, o jei ne tai naudoji ta ka turi :roll:
Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.

Studentai taip maistą daro, deda ką turi į keptuvę. :D
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Studentais visą gyvenima nebūnama,išmoksti tą maistą gaminti :-) ,Manau Liaura iš tų kurie greitai mokosi,juk tam ir yra oldtimer :protingas:
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Tikėkimės. :lol: studentai nenorūs į mokslą, kaip žinia. 88888)
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.

Del svarkes galeciau pasigincyti. Ju ant svieto yra be galo daug. Man teko virinti skardas su elektro svarke, kuri virina 0,8mm skardas. Siule gaunasi kitokia nei su Kempu, slako daug, bet jei gerai virini, tai gaunasi gan graziai. Nusivalai ir bus geriau nei is gamyklos. :) Zinoma darbo daugiau smirgeliuoti.
To liaura777 sekmes darbuose ir lauksim Vasaros rate su siuo grazuoliu.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Vartotojo avataras
liaura777
Forumietis
Forumietis

Standartinė liaura777 »

diesel rašė:Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, man rodos jūs norit " automobilio padangos varžtus atsukti su replėmis " Jeigu su svarke žadate restauruoti visa automobilį, tai man rodos jis bus prastesnės kokybės, negu ką tik iš fabriko išvažiavęs.

Del svarkes galeciau pasigincyti. Ju ant svieto yra be galo daug. Man teko virinti skardas su elektro svarke, kuri virina 0,8mm skardas. Siule gaunasi kitokia nei su Kempu, slako daug, bet jei gerai virini, tai gaunasi gan graziai. Nusivalai ir bus geriau nei is gamyklos. :) Zinoma darbo daugiau smirgeliuoti.
To liaura777 sekmes darbuose ir lauksim Vasaros rate su siuo grazuoliu.
:D :wink: malonu
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

Tkiuosi, kad spesit. Vasaros ratas bus pirma savaitgali. Manau, kad rugpjucio 6,7,8 dienomis.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Vartotojo avataras
liaura777
Forumietis
Forumietis

Standartinė liaura777 »

diesel rašė:Tkiuosi, kad spesit. Vasaros ratas bus pirma savaitgali. Manau, kad rugpjucio 6,7,8 dienomis.
Uj, tada nelabai :(
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

liaura777 rašė:
diesel rašė:Tkiuosi, kad spesit. Vasaros ratas bus pirma savaitgali. Manau, kad rugpjucio 6,7,8 dienomis.
Nu tada teks vaziuoti be masinos, o i ekipaza tai bus manau daug norinciu pana paimti :)
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Vartotojo avataras
liaura777
Forumietis
Forumietis

Standartinė liaura777 »

diesel rašė:
liaura777 rašė:
Nu tada teks vaziuoti be masinos, o i ekipaza tai bus manau daug norinciu pana paimti :)
Isties butu saunu sudalyvauti, kad ir be masinos, nera teke dalyvauti jokiame panasiame renginyje 88888) :-)
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Liaura,turi CZ kam tas automobilis? Vasara idealiausias transportas :puiku:
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506