Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Apie forumo jaunimą ir senimą

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

Forumas nedingo ir niekur neišnyks. Visos temos buvo, yra ir bus. Tiesiog jos laikinai niekam nematomos.
Artimiausiu metu (šiandien) bus priimti sprendimai ir visi apie tai būsite informuoti.
matociklistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė matociklistas »

Na aš tikrai esu jaunasis forumietis, jei taip galima pasakyti. Ši žinia prilygsta MIRČIAI(tikrai atsiprašau už toki išsireiškima). Aš ir tikrai ne aš vienas toks, iš šio forumo, forumiečiū, moderatorių ir visu visu šio forumo lankytoju pasisemiau ryšto,drąsos.. (net nežinau, kaip tai galima apibudinti) O Gerb. Raimis yra vienas iš šio forumo sielų(Kiti moderatoriai ir sudaro.
O kalbant apie darbus, norėčiau priminti, kad ir Gerb. Raimis, Black ir visi kiti pradejo nuo kažko, darė klaidas(aš tai tikrai), tad nebūtina jei žmogus nesupanta kažko, ar tiesiog netaip parašeė kaip norėtusi, iškart išmesti iš forumo. Aš tikrai norėčiau pasakyt, kad ši forumą palaikau ir palaikysiu kuo tik galesiu...
kęstas666
Forumietis
Forumietis

Standartinė kęstas666 »

sveiki visi sio forumo gerbejai. lenkiu galva visiems kas visa tai buvo sukures ir visa tai priziurejo.labai gaila kad taip atsitiko.
Vartotojo avataras
Dragoon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dragoon »

Tikiuosi viskas bus gerai :melstis:
rapolas2
Naujokas
Naujokas

Standartinė rapolas2 »

Sveiki, sukinėjuos čia jau daugiau nei dvejus metus, daugiausiai skaitinėju, bet kai ryte iš draugų išgirdau, kad forumas uždarytas-nepatikėjau. Šitas forumas buvo paskatas eit užsiimt kuo nors garaže, o ne tik prie kompo išvirtusiom akim sėdėt... Labai gaila, kad atsirado tokių nevispročių (atsiprašau jei per stipriai) kurie su savo nereikalingais komentarais "padėjo" forumui užsidaryt. Aš palaikau idėją dėl nario mokesčio, bet nemanau, kad reikėtų trint tuos, kas mažai pranešimų parašę.
Zombis72
Forumietis
Forumietis

siukslinelis

Standartinė Zombis72 »

dekojam už paguoda
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

Taip pat stengiuosi daugiau skaityt, mažiau rašyt, bet ne visada pavyksta.
Kartais toks kyla norus idiotus pakomentuot (ir čia tikrai ne per stiprus žodis).

Aš - už mokestį. Sutikčiau sumokėti ir 20 ir 30lt. Mokestį galima būtų pervesti forumo savininkui į sąskaitą, nurodant kokio vartotojo vardu jis yra.

Forumo savininkas nuspręstų pagal poreikius kur jį panaudoti - įrengimai, moderatorių algoms (tegu ir simbolinėms), o paskui sakykim mažą ataskaitėlę kas nuveikta. Ir viskas.

Aš labai norėčiau, kad Raimis tęstų savo veiklą.
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
sword
Forumietis
Forumietis

Standartinė sword »

prisijungiu prie minties apie nario mokesti :!:
isminuotojas megejas
Vartotojo avataras
TawaS
Forumietis
Forumietis

Standartinė TawaS »

O aš ne :) aš prieš visokius mokesčių ėmimus :)
www.motociklai.com <- sovietomanai
Vartotojo avataras
m20fanas
Forumietis
Forumietis

Re: siukslinelis

Standartinė m20fanas »

Zombis72 rašė:dekojam už paguoda
Gerbemasai, dėl tokių kaip tu ir diskutuojama dabar ir problemos kyla :evil: Geriau patylėtum ir paskaitytum apie betikslias žinutes :evil: