Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
M 62
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Kalvis
- Forumietis

-
Jawistas
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

Kai įdėjau stūmoklius į cilindrus, man jie pasirodė įtartini.
Tad nuvežiau aš juos meistrui, kad viską tiksliai išmatuotu.
Išmatavus pasirodė, kad geometrija truputėlį netiksli ir reikia honinguoti.
Tad nuvežiau aš juos meistrui, kad viską tiksliai išmatuotu.
Išmatavus pasirodė, kad geometrija truputėlį netiksli ir reikia honinguoti.
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
3.Tu skaitai
7.Tu šypsaisi
-
Grazvydis
- Forumietis

-
MAKAS
- Forumietis

-
Grazvydis
- Forumietis

-
RPM
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

Atsiprašau, kad neatsakiau į klausimą.RPM rašė:Labai gražu ir tvarkinga,bet į mano klausimą tarp ir liko neatsakyta.RPM rašė:Ar labai smulkiomis granulėmis stikliavote dalis,kad taip blizga?
Šis klausimas, kiek matau, iškilo ne vienam.
Atsakymas: blokas, cilindrai ir kitos detalės dažytos karščiui atspariais dažais.
1.Tu dabar internete
3.Tu skaitai
7.Tu šypsaisi
3.Tu skaitai
7.Tu šypsaisi
-
blackGhotc
- Forumietis

O gal galima plačiau?Kokiais dažais?Kaip supratau čia aliuminio spalvos dažai?TADAS 125 rašė:Atsiprašau, kad neatsakiau į klausimą.RPM rašė:Labai gražu ir tvarkinga,bet į mano klausimą tarp ir liko neatsakyta.RPM rašė:Ar labai smulkiomis granulėmis stikliavote dalis,kad taip blizga?
Šis klausimas, kiek matau, iškilo ne vienam.
Atsakymas: blokas, cilindrai ir kitos detalės dažytos karščiui atspariais dažais.
-
Grazvydis
- Forumietis

Aha, man todėl toks klausimas ir kilo. Visa kita – gražu, bet bloko ir galvų vidų dažyt.....TADAS 125 rašė: Atsakymas: blokas, cilindrai ir kitos detalės dažytos karščiui atspariais dažais.