Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Kokiu moto dalys
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
TaMsTaS
- Forumietis

Kokiu moto dalys
Pakliuvo keleta dali ir nepavyksta nustatyti kieno, gal kas ka zinos.
-
slynikas
- Forumietis

-
laurynas400
- Forumietis

Slynikai, is pagarbos tau parasysiu, jog tai nieko bendro neturi net is tolo minsko net senesnio M1A sedynei.slynikas rašė:Sėdynės gabalas labai panašus į senųjų Minsk (kaip kad M1m) motociklų keleivio sėdynę.
Sedynes remas kuris nudazytas zalia spalva labai panasus pvz i TIZ markes moto sedune kita dalis visiskai nepanasi, gali buti "samopalas" o gal kas pazins ir kieno ji yra.
Cilindras panasus ant "frico".
tiek.
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
FN M90 500cc dalių.
-
slynikas
- Forumietis

Per daug nesiginčysiu, galiu būti ir neteisus. BET. Pažvelgus į mano įdėta nuotrauką (išsidinkite) galbūt įžiūrėsite, jog sėdynės tvitinimo rėmas išties labai panšus net spyruoklės vijų skaičius toks pat (nors savaitgalį reikės apžiūrėti geriau). Kita vertus, peržiūrėjau keleta nuotraukų motociklų (M1a, M1m, K-125, K-55) ir keleivio sėdynės visų skyrėsi. Greičiausiai kas ką gaudavo, tą uždėdavo, gal ir mano turima sulipdyta iš kelių 
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
8-626-11660
-
laurynas400
- Forumietis

-
slynikas
- Forumietis

Ginčai tuo ir gerai, jog jei jie argumentuoti, tai gali daug išmokti, o dažnai gauta informacija dar ir įsimena geriaulaurynas400 rašė:Mda...būsiu eilinį kartą neteisus.![]()
Matai aš turėjau raumeny vairuotojo sodynę todėl tau ir rėžiau iš peties, tokių keleivio esu matęs tik kelias todėl ir neužsifiksavo, manau pridėjus vieną prie kitos gautūsi vienodi padai. Gyveni žmogus ir mokaisi...
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
8-626-11660
-
wilkas
- Forumietis

]slynikas rašė:Ginčai tuo ir gerai, jog jei jie argumentuoti, tai gali daug išmokti, o dažnai gauta informacija dar ir įsimena geriaulaurynas400 rašė:Mda...būsiu eilinį kartą neteisus.![]()
Matai aš turėjau raumeny vairuotojo sodynę todėl tau ir rėžiau iš peties, tokių keleivio esu matęs tik kelias todėl ir neužsifiksavo, manau pridėjus vieną prie kitos gautūsi vienodi padai. Gyveni žmogus ir mokaisi...
Ant siu silpnuju sovietu motocikliuku nejo originaliai keleivio sedyne,tai kas ka turedavo ta ir uzdedavo.
o kokia ten lentele pas tave ant keleivio sedynes?kas ten parasyta?
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
tel.nr. 862564562
-
slynikas
- Forumietis