Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Kokiu moto dalys

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
TaMsTaS
Forumietis
Forumietis

Kokiu moto dalys

Standartinė TaMsTaS »

Pakliuvo keleta dali ir nepavyksta nustatyti kieno, gal kas ka zinos.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Sėdynės gabalas labai panašus į senųjų Minsk (kaip kad M1m) motociklų keleivio sėdynę.
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

slynikas rašė:Sėdynės gabalas labai panašus į senųjų Minsk (kaip kad M1m) motociklų keleivio sėdynę.
Slynikai, is pagarbos tau parasysiu, jog tai nieko bendro neturi net is tolo minsko net senesnio M1A sedynei.

Sedynes remas kuris nudazytas zalia spalva labai panasus pvz i TIZ markes moto sedune kita dalis visiskai nepanasi, gali buti "samopalas" o gal kas pazins ir kieno ji yra.
Cilindras panasus ant "frico".
tiek.
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Per daug nesiginčysiu, galiu būti ir neteisus. BET. Pažvelgus į mano įdėta nuotrauką (išsidinkite) galbūt įžiūrėsite, jog sėdynės tvitinimo rėmas išties labai panšus net spyruoklės vijų skaičius toks pat (nors savaitgalį reikės apžiūrėti geriau). Kita vertus, peržiūrėjau keleta nuotraukų motociklų (M1a, M1m, K-125, K-55) ir keleivio sėdynės visų skyrėsi. Greičiausiai kas ką gaudavo, tą uždėdavo, gal ir mano turima sulipdyta iš kelių :-)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
8-626-11660
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

Mda...būsiu eilinį kartą neteisus. :cry:
Matai aš turėjau raumeny vairuotojo sodynę todėl tau ir rėžiau iš peties, tokių keleivio esu matęs tik kelias todėl ir neužsifiksavo, manau pridėjus vieną prie kitos gautūsi vienodi padai. Gyveni žmogus ir mokaisi...
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

laurynas400 rašė:Mda...būsiu eilinį kartą neteisus. :cry:
Matai aš turėjau raumeny vairuotojo sodynę todėl tau ir rėžiau iš peties, tokių keleivio esu matęs tik kelias todėl ir neužsifiksavo, manau pridėjus vieną prie kitos gautūsi vienodi padai. Gyveni žmogus ir mokaisi...
Ginčai tuo ir gerai, jog jei jie argumentuoti, tai gali daug išmokti, o dažnai gauta informacija dar ir įsimena geriau :wink:
8-626-11660
wilkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė wilkas »

slynikas rašė:
laurynas400 rašė:Mda...būsiu eilinį kartą neteisus. :cry:
Ginčai tuo ir gerai, jog jei jie argumentuoti, tai gali daug išmokti, o dažnai gauta informacija dar ir įsimena geriau :wink:
]

Ant siu silpnuju sovietu motocikliuku nejo originaliai keleivio sedyne,tai kas ka turedavo ta ir uzdedavo.
o kokia ten lentele pas tave ant keleivio sedynes?kas ten parasyta?
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Ten parašyta "Minsk"
8-626-11660