Pas mane irgi niekur nėra, bet teko matyti, kad pas kai kuriuos modelius yra radiatoriaus kamštyje. Gal tų kamščių su termometrais žmonės įsigydavo atskirai, o gal ir būdavo kai kurie modeliai taip komplektuojami iš gamyklosJaroslav rašė:Nera,nei kamstyje nei salone jokio daviklioFon rašė:Ar negalėjo '30-ais metais daviklis dar būti radiatoriaus kamštyje ?Jaroslav rašė:
Dodge 1930 4 duru sedanas
Dar prie to pacio klausymas: o yra pas Jus temperaturos daviklis ? Nes pas mane niekur nera
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
FORD A 1930 restauravimas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
romanis
- Forumietis

-
Jaroslav
- Forumietis

Pas mane irgi niekur nėra, bet teko matyti, kad pas kai kuriuos modelius yra radiatoriaus kamštyje. Gal tų kamščių su termometrais žmonės įsigydavo atskirai, o gal ir būdavo kai kurie modeliai taip komplektuojami iš gamyklos
[/quote]
nuotraukose maciau,kad buna kamstyje,bet ne visose modeliuose.Tada belieka taip vazineti ir viskas,pastoviai lygi antifrizo tikrinti
nuotraukose maciau,kad buna kamstyje,bet ne visose modeliuose.Tada belieka taip vazineti ir viskas,pastoviai lygi antifrizo tikrinti
-
Jaroslav
- Forumietis

Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"
o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriaus
Pas mane stovi 6 V naujas kuro siurbliukas, bet kur turi stoveti mechaniskas,niekaip neradau
Gamykliskai negalejo man atrodo buti elektrinio,gal irgi buvo samatioku
o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriaus
-
romanis
- Forumietis

Taip kuro bakas yra aukščiau nei karbiuratorius,jis įmontuotas iškart po priekiniu stiklu (prieš variklio skyrių). Kuro vamzdelių linijoje, salone yra kraniukas, - užsuki, ir kuras nebepatenka į filtrą.Jaroslav rašė:Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"
o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriausPas mane stovi 6 V naujas kuro siurbliukas, bet kur turi stoveti mechaniskas,niekaip neradau
![]()
-
Be vėjo
- Forumietis

Mechaninio nerasite, Jūsu mašinoje kuras turėtu ateiti į rezervuarą, kuriame sudaromas vakuumas (taip ir vadinasi vakuumo rezervuaras), ir jis stovėjo karbiuratoriaus pusėje (dešinėje, aukščiau), prisuktas ant sienos skiriančios salona nuo variklio skyriaus. Iš to rezervuaro savaime kuras tekėdavo į karbiuratorių. Kad jis veiktu gerai, meistrams pritrūksta kantrybės, meta jį lauk ir stato elektrinį. O dėl temperatūros daviklio, tai jis būdavo aksesuaras, stovėdavo radiatoriaus kamštyje, vienas žinomiausių gamintojų - Boyce.Jaroslav rašė:Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"
o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriaus :?: Pas mane stovi 6 V naujas kuro siurbliukas, bet kur turi stoveti mechaniskas,niekaip neradau :|
Gamykliskai negalejo man atrodo buti elektrinio,gal irgi buvo samatioku :roll:
-
valdas
- Forumietis

-
Jaroslav
- Forumietis

Mechaninio nerasite, Jūsu mašinoje kuras turėtu ateiti į rezervuarą, kuriame sudaromas vakuumas (taip ir vadinasi vakuumo rezervuaras), ir jis stovėjo karbiuratoriaus pusėje (dešinėje, aukščiau), prisuktas ant sienos skiriančios salona nuo variklio skyriaus. Iš to rezervuaro savaime kuras tekėdavo į karbiuratorių. Kad jis veiktu gerai, meistrams pritrūksta kantrybės, meta jį lauk ir stato elektrinį. O dėl temperatūros daviklio, tai jis būdavo aksesuaras, stovėdavo radiatoriaus kamštyje, vienas žinomiausių gamintojų - Boyce.[/quote]
Va radau ka ir nebrangiai,tik reikia kazkokio kamscio kito,kad isukti.
http://www.vintagecarparts.co.uk/en/lis ... yce+meter/
Va radau ka ir nebrangiai,tik reikia kazkokio kamscio kito,kad isukti.
http://www.vintagecarparts.co.uk/en/lis ... yce+meter/
-
Be vėjo
- Forumietis

-
romanis
- Forumietis

-
romanis
- Forumietis